Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2006

Ασάφειες

- Τι κοιτάς;
- Τα μάτια σου. Είναι παράξενα. Αναδύουν το άρωμα του έρωτα. Αυτό, το θέλω μα δε θέλω. Το μυστήριο που χρειάζεται για να καλυφθεί η αγάπη. Το σύννεφο που σκεπάζει τον ήλιο.
- Αποκλείεται είναι πάντα σταθερά σε αυτά που θέλω. Δεν διαλέγουν αυτά αλλά ο νούς μου. Αυτός κουμαντάρει την ζωή μου. Και την καρδιά μου επίσης.
- Κι αυτός τι λέει;
- Τίποτα.

Τι άδικο να μην μπορώ να δώ τα μάτια σου. Εκεί φαίνονται όλα. Λαχταρώ να τα δώ να μου μιλούν. Είμαι βέβαιος ότι έχουν πολλά να πούν. Απο εκεί πηγάζει ο έρωτας.

3 σχόλια:

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

"Voici mon secret. Il est très simple: on ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux."

"Αυτό είναι το μυστικό μου. Είναι πολύ απλό. Μόνο με την καρδιά μπορεί κάποιος να δει σωστά - αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά δεν μπορούν να τα δουν τα μάτια".

George είπε...

Μου αρέσει να κοιτάω τον άλλον στα μάτια. Τα θεωρώ καθρέπτη της ψυχής. Συνήθως όταν πρωτογνωρίσω κάποιον είναι να προσπαθήσω να δώ τα μάτια του. Ανάλογα με το τι θα μου πούν κρίνω αν αξίζει να σχοληθώ μαζί του ή όχι.
Συμφωνώ πάντως με ότι είπες. Μου άρεσε επίσης και η Γαλλική γραφή. Δεν γνωρίζω καθόλου αλλά και μόνο στην σκέψη ομιλίας της μου μεταδίδει ερωτισμό.

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Ούτε εγώ γνωρίζω ιδιαίτερα Γαλλικά.
Απλά μου αρέσει ο Μικρός Πρίγκηπας, (απόσπασμα του οποίου παρέθεσα) και η Γαλλική είναι όντως πολύ ερωτική γλώσσα.