Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2006

Παράξενο και όμως αληθινό

Ανακοίνωσα οτι θέλω να αλλάξω το περιεχόμενο του blog μου. Δεν σημαίνει οτι θα σταματήσω να γράφω . Ούτε το περιεχόμενο του θα αλλάξει ύφος . Το μόνο που θέλω είναι να γράφω για ότι απασχολεί την σκέψη μου. Να περιγράφω πράγματα που ακούω σκέφτομαι κουβεντιάζω και γενικά καθε τι που μπορεί να βρίσκω ενδιαφέρον.

Έτσι λοιπόν σήμερα σαν θέμα θέλω να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που άκουσα μόλις πριν λίγο ακούγοντας ειδήσεις.
Το θέμα .
Κάπου σε μία επαρχιακή πόλη της Εlλάδας ένας γαμπρός βρήκε μια πρωτότυπη ιδέα να εκδικηθεί τις απιστίες της συζύγου του (για κάποιες ώρες). Έτσι λοιπόν αφού έγινε ο γάμος μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα και ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια γιορτή αποφάσισε να κάνει ένα δώρο έκπληξη σε όλους τους προσκεκλημένους. Εν μέσω συγγενών και φίλων πρόβαλε σε μεγάλη οθόνη τις ερωτικές περιπτύξεις της συζύγου του με πολλούς ερωτικούς παρτενέρ ταυτοχρόνως. Σόκ . Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα ο πατέρας του γαμπρού και η νύφη. Υποσημείωση το περιστατικό των αρψτικών συμπλεγμάτων της νύφης έγινε κατά την διάρκεια του αραβώνα τους.

Ερώτημα : Πώς την βρίσκεται την αντίδραση του γαμπρού; Θα μπορούσατε να αντιδράσετε έτσι και εσείς;

Άποψη μου. Ίσως και να της χρειαζότανε της νύφης. Αλλά πάλι τέτοιο ρεζίλι σαν χοντρο μου φαίνεται. Άραγε αναρωτήθηκε ότι ίσως να φταίει και ο ίδιος. Πώς νέκρωσαν έτσι τα συναισθήματα του προς την μελλοντική σύντροφο του; Μου φαίνεται πολύ δύσκολη πάντως και η δική του αντίδραση. Προφανώς πρέπει να ήταν πολύ βαρειά πληγωμένος ο εγωισμός του. Τι να πείς τελικά η ζωή κρύβει πολλά που θα δούμε και θα ακούσουμε.

2 σχόλια:

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Μεγάλη ανοησία.
Να πως ένας εγωισμός υπερνικά την όποια αγάπη.
Θα το χαρακτήριζα κατινίστικο και παιδαριώδες απο πλευράς αντίδρασης.
Ωστόσο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σε θέση να διανοηθείς πως θα ένιωσε εκείνος ο άνθρωπος ...

George είπε...

Φαντάζεσαι αν την αγαπούσε πραγματικά, πως ένιωσε με αυτό που είδε. Αυτή άραγε να τον αγάπησε ποτέ; Πάντως δεν το αποκλείω και αυτό, ίσως η σάρκα να μην άντεχε.