Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2006

Ερωτήματα


Πάλι μόνος εδώ μαζί σου. Τελικά ποιοί είναι αυτοί που γράφουν και διαβάζουν αυτά τα blog. Άνθρωποι μόνοι; καθημερινοί τύποι; ή ανοήτοι ρομαντικοί μιας άλλης εποχής; Αναρωτιέμαι πέρνοντας αφορμή απο το πόσα άτομα είδαν το προφίλ μου. Βρέθηκαν 270 άνθρωποι να μπούν να δούν το προφίλ μου και μόλις ένας να μπεί στον κόπο να απαντήσει σε αυτά που γράφω. Τι ψάχνανε; Τι πίστεψαν θα βρούν; Τι ήταν αυτό που τους οδήγησε εδώ; Άραγε διάβασαν αυτά που γράφω; Τι κρίσεις έκαναν;
Πολλά τα ερωτήματα. Συμφωνώ. Έστω και οι μισές απαντήσεις θα μου έφταναν για να ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω ή να σταματήσω.

3 σχόλια:

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Πολλοί δεν διαβάζουν τα blog, απλά κοιτούν τα προφίλ με άλλους σκοπούς. Μπορώ να το πω με σιγουριά απο τα χωρίς-να-ρωτήσουν add που με κάνουν στα msn τους.

Όπως θα έχεις προσέξει απο άλλα blogs, τα "ελαφριά" είναι που έχουν τον πολύ κόσμο. Blogs που έχουν διαφημίσεις, και περιεχόμενο σατυρικό, καυστικό και καθημερινό.

Οι bloggers γενικά, νομίζω είναι άνθρωποι καθημερινοί.
Άλλοι κάνουν το ψώνιο τους (και έχουν και 10-15 άλλους να τους λένε μπράβο ωραίο αυτό που έγραψες).
Άλλοι γράφουν ερωτικά γράμματα σε έναν Πρίγκηπα και αρχικά δεν τους ένοιαζε αν θα απαντήσει κανείς, (τώρα πρώτα κοιτούν αν θα έχει απαντήσει ο τακτικός τους επισκέπτης).
Και άλλοι απλά γράφουν ημερολόγιο. Σε αυτούς ανήκεις, και δεν θα πρέπει να σταματήσεις. Πρώτα για σένα.. :)

Καλημέρα ..

George είπε...

Σ' ευχαριστώ. Κοιτούσα 2 ημέρες τώρα και ήθελα κάποιος να απαντήσει. Έλπίζω να έχω κουράγιο να συνεχίσω, καθώς νιώθω συνέχεια να χάνω τις δυνάμεις της ψυχής μου.

Δεν σε γνωρίζω όπως και εσύ και όμως έχεις προκαλέσει τον νού μου να ψάχνει τις απαντήσεις σου ή να μπαίνω στον κόπο να ψάχνω αυτά που γράφεις.

Για να ξέρεις πάντως κάτι απο μένα σου λέω οτι το όνομα μου είναι αληθινό όπως και η ηλικία μου.

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Μην ευχαριστείς.
Σκέψεις μοιραζόμαστε, και είναι όμορφο και για τους 2. Να μη σταματήσεις να γράφεις.
Κι εγώ δυσκολεύομαι, αλλά συνεχίζω..

Ιωάννα, Παιδίσκη Ερωμένη ετών 20.