Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2006

Κανόνες Μονογαμίας

Αντιγραφή απο την ιστοσελίδα του Men’shealth:
Τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι πριν απατήσεις μια γυναίκα.

1. Oταν σου παρουσιαστεί το ιδανικό σενάριο απιστίας (μόνος στην καμπίνα, μία Βραζιλιάνα θέλει να μάθει τι θα πει greek lover) κανείς δεν πρέπει να το μάθει.

2. Πάντα θα το μάθει κάποιος.

3. Αν σε πιάσουν, ο νόμος είναι πάντα με το μέρος της γυναίκας σου. Δεν θα χάσεις μόνο τα μισά υπάρχοντά σου. Τα άλλα μισά θα βρεθούν κατεστραμμένα στον κάδο των σκουπιδιών μπροστά στο σπίτι σου. Ή, ακόμα χειρότερα, μπορεί να μη βρεθούν ποτέ.

4. Κι αν δεν είσαι παντρεμένος; Κανένας νόμος δεν σε δένει με την γκόμενά σου.

5. Ναι, τα επαγγελματικά ταξίδια είναι μοναχικά κι εσύ χρειάζεσαι επειγόντως σεξ. Κάνε τηλεφωνικό σεξ με την καλή σου και χρέωσέ το στην εταιρεία.

6. Ή, απλώς, κάνε στον εαυτό σου αυτό που θα ήθελες να σου κάνει κάποια άλλη.

7. Ο χρόνος που θα περάσεις απατώντας είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που θα ξοδέψεις για να τον προστατέψεις, γλιτώσεις, δικαιολογήσεις, διορθώσεις. Φρόντισε τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο.

8. Σε σκανάρει. Δεν μασάς: ξέρει ότι είσαι λογοδοσμένος. Είναι κολακευτικό, προκλητικό, αλλά πρέπει να θυμάσαι πως το κάνει για να ανεβάσει το δικό της Εγώ, όχι το δικό σου. Αν τσιμπήσεις στο δόλωμά της, ξέρει πως θα είναι για πάντα ανώτερη από την αγαπημένη σου. Μέσα της δεν νιώθει τίποτα λιγότερο από απέχθεια για την ανδρική σου αδυναμία. Κι αυτό πρέπει να σε εκνευρίσει αληθινά.

9. Σύμφωνα με τη σαρία, τον αρχαίο ισλαμικό νόμο, οι μοιχοί πετροβολούνται μέχρι θανάτου. Αυτήν ακριβώς την τύχη θα έχει η φήμη σου. Οι φίλοι που έκανες ενώ ήσασταν ζευγάρι θα εξαφανιστούν. Και οι φίλοι που είχες ως εργένης έχουν εξαφανιστεί από καιρό.

10. Ετοιμάζεσαι να πας με μία γυναίκα, που θέλει να πάει με έναν άνδρα, που απάτησε μία γυναίκα.

11. Εμπνεύσου από τους πειρασμούς για να περάσετε καλύτερα με τη γυναίκα σου.

12. Είσαι στο πάρτι του γραφείου και η μελαχρινή κούκλα που αποφεύγεις μήνες σου κάνει τη μεγάλη επίθεση. Σκέψου αμέσως πως πάσχει από αφροδίσιο νόσημα.

13. Το τηλεφωνικό, το cyber ή το SMS sex είναι απιστία μόνο αν η γυναίκα σου πιστεύει πως είναι. Συνήθως όμως έτσι πιστεύει.

14. Η πρώην σου έχει όρεξη για κουβέντα κι άλλα τέτοια ύποπτα. Πέντε λεπτά συζήτησης είναι αρκετά για να καλύψουν όλες τις μεγάλες αλλαγές στις ζωές σας. Εκεί απλώς λες «συγγνώμη, η σύζυγός μου είναι στην άλλη γραμμή».

15. Πάλεψε με τον πειρασμό σου σαν να ήταν η μάχη της ζωής σου. Η νίκη επί του ύπουλου οργάνου ανάμεσα στα πόδια σου είναι ο απόλυτος θρίαμβος του άνδρα επί της φύσης. Η εικόνα είναι η εξής: είσαι εσύ εναντίον του πέους σου κι έχει ανεβάσει τους ρυθμούς του για τη μάχη. Καλή σου τύχη!