Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2009

Προσπάθεια σκέψεων.

radmin_solutions_presentation[1]

Σκέψεις μετά απο συζήτηση στον messenger 

Μα γιατί να επιμένει οτι το νετ δεν προσφέρετε ούτε καν για την πρώτη γνωριμία?? 

Εγώ γιατί το βλέπω προφανές οτι το νέτ μπορεί να προσφέρει την δυνατότητα δύο άνθρωποι να βρουν ένα δίαυλο επικοινωνίας που μπορεί να οδηγήσει στο να επιχειρήσουν την πρώτη επαφή και απο εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά??

Δεν μπορεί να γίνει? Μα τι θέλουμε απο την ζωή?? Τι ακριβώς ζητάμε απο τον χώρο του νετ και ειδικότερα απο όλα τα σάϊτ κοινωνικής δικτύωσης?  (παρεμπιπτόντως μου αρέσει αυτή η έκφραση) .

Ποιά δύναμη τα έχει γιγαντώσει και μας τραβάνε σαν μαγνήτες??

 

Προσπάθεια απαντήσεων.

Η γιγάντωση σίγουρα οφείλεται στην ανάγκη επικοινωνίας. Στην ανάγκη να αναπτύξουμε τον λόγο μας, να αφήσουμε την φαντασία να περιπλανηθεί σε αισθήματα πέρα απο την καθημερινότητα μας. Στην ανάγκη να μιλήσουμε και να μας ακούσουν. Στην ανάγκη να γνωρίσουμε ιδέες για κάποια θέματα. Στην ανάγκη να τεστάρουμε την λογική μας. Να τις δώσουμε την στήριξη απέναντι στον κόσμο που μπορεί να την αμφισβητεί. Στην εξωτερίκευση της ρομαντικής ψυχής μας.  Κάποιοι ίσως να κρύβουν στο μυαλό τους και την ανάγκη να βρουν ερωτικούς συντρόφους ή και συντρόφους ζωής. Στην ανάγκη να μιλήσουμε για θέματα που στην βιωματική ζωή μας δεν μπορούμε να το κάνουμε σκεπτόμενοι τον χαρακτηρισμό του περίγυρου. Στην ανάγκη να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας στην συγγραφή.

Έτσι λοιπόν έχουμε την πρώτη επαφή. Γνωρίζουμε άλλους ανθρώπους που ίσως έχουν τις ίδιες ιδέες και σκέψεις ή ακόμα και διαφορετικές που μπορούν να μας βάλουν σε μια εσωτερική αναζήτηση. Μα τι στο καλό είναι η επαφή?? Όχι ασφαλώς η σαρκική. Αλλά η άλλη. Αυτής της νόησης. Πιστεύω λοιπόν οτι είναι και χώρος επαφής. Αν τώρα με ρωτήσεις αν τυχόν αυτή η επαφή μπορεί να εξελιχθεί θα πώ ίσως. Βλέπεις δεν είμαι απόλυτος καθώς ακόμα δεν είμαι σίγουρος. Σίγουρα η συνάντηση ανθρώπων που μπορεί να συνομιλούν καιρό είναι διαφορετική. Εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι και οι αισθήσεις. Αφή, Ακοή, Όραση, και γενικά υπάρχει κινούμενη εικόνα που δίνει άλλη διάσταση στον λόγο. Εκεί μπορεί να χαλάσει το όνειρο που μπορεί να έχουμε φτιάξει μόνο με τον λόγο. Σίγουρα είναι διαφορετικό. Η πρώτη επαφή όμως θα έχει συντελεστεί σίγουρα. Η εξέλιξη είναι κάτι άγνωστο.

32 σχόλια:

D.Angel είπε...

helloooooooooo
Συνήθως σε όλα αυτά ο θησαυρός γίνεται άνθρακας!Προσωπικά δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες!
Εκτός αυτού δεν έχω και το ακατανόμαστο (msn) Εδώ με τα blog και δεν προλαβαίνω ούτε τα βασικά, το msn μου λειπε;
Χα χα χα
Φιλιά πολλάαααααααααααααα

She είπε...

Bλέπω πολύ σε προβλημάτισε η net επικοινωνία σήμερα..Κουραστικά πράγματα, messenger κλπ..Ταπεινή μου άποψη..Είσαι πολύ αισιόδοξος στο ότι η επικοινωνία αυτού του είδους μπορεί να καταλήξει σε κάτι "καλό"..

..αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρεις!

Keep going!

George είπε...

Το αγγελίτσα λέω να το αλλάξω σε αγγελάκι καθώς παρατηρώ οτι οι περισσότεροι σε φωνάζουν έτσι και συγχρόνως διαπιστώνω οτι το -λίτσα δεν σου πηγαίνει. :)
Τώρα για το σχόλιο νομίζω πως τελικά τις σκέψεις μου δεν τις διατύπωσα τόσο σωστά. Δλδ δεν ισχυρίζομαι οτι τις περισσότερες φορές είναι άνθρακες ο θησαυρός αλλά οτι όλα αυτά τα σάϊτ κοινωνικής δικτύωσης (δεν εξαιρώ το μπλόγκ) είναι ένα πρώτο βήμα.
Όσο για το χρόνο σίγουρα είναι δυσεύρετος και μας χρειάζεται να είναι επικοδομητικός.
Φιλιά πολλά και απο μένα σήμερα.

George είπε...

Ανάσα μου
η απάντηση στο αγγελάκι ισχύει και για σένα. Δεν λέω πως είναι πάντα όπως μπορεί να τα φανταζόμαστε, αλλά απλά οτι αποτελεί μια πρώτη επαφή. Ένα σημείο που δύο άνθρωποι μπορεί να αναπτύξουν κάτι άλλο.
Όσο για το κουραστικά που αναφέρεις να σου πώ πως δεν είμαι τόσο φίλος του msn ή του τσάτ. Αυτό που λέω οτι οι επαφές μου εκεί είναι μετρημένες. ;)
Πολλά φιλιά και σε σένα.

George είπε...

Αγγελάκι μου ο δαίμων του μπλόγκερ ή μάλλον καλύτερα ο δικός μου με οδήγησε σε λάθος διατύπωση Στο σημείο αυτό παρελείφθηκε ένα δεν πριν το είναι. Έτσι το σωστό είναι "Δλδ δεν ισχυρίζομαι οτι τις περισσότερες φορές "δεν" είναι άνθρακες ο θησαυρός"

marilia είπε...

Γιώργο, η επικοινωνία μέσω νετ μπορεί να αποτελέσει μια αφορμή και μια αφετηρία. Από 'κεί και πέρα... θέλει δουλειά πολλή!
Γνώρισα κόσμο αξιόλογο και μη μέσω διαδικτύου. Συνάντησα αρκετούς -κυρίως εκπαιδευτικούς- και δημιούργησα Φίλους. Είναι και μερικοί που δε συνάντησα και δεν ξέρω αν θα συναντήσω ποτέ. Αλλά νιώθω να τους αγαπώ και να τους υπολογίζω όπως -ή ίσως και περισσότερο από- εκείνους που συνάντησα. Στο τέλος... ερωτεύτηκα κιόλας και... ησύχασα. :):):)

Καληνυχτοφιλιά

George είπε...

Μαριλίτσα μου
αυτό προσπαθώ και εγώ να εξηγήσω. Τελικά άμα είσαι εκπαιδευτικός τα διατυπώνεις καλύτερα ρε γμτ. Σε αυτό που λες επιμένω. Ότι αποτελούν ένα πρώτο σημείο επαφής. Το πώς θα το εξελίξεις είναι ανάλογα με το τί θέλεις. Σωστά??
Η διαφωνία μας δημιουργήθηκε στο ότι επέμενε οτι δεν αποτελεί ούτε καν πρώτο σημείο επαφής. Ε!!! αυτό δεν το πιστεύω.
Καληνύχτα και απο μένα και πολλά φιλιά.

takis είπε...

"Μα τι στο καλό είναι η επαφή?? Όχι ασφαλώς η σαρκική. Αλλά η άλλη. Αυτής της νόησης."

Mη μας το χαλάς...γιατί η σαρκική δεν ειναι επαφή??

Μη φοβάστε την επαφή..ακόμα και την πρώτη..

Κάποιος είπε κάποτε οτι το διαδίκτυο είναι ενα μεγάλο κρεβάτι....
με την ευρεία έννοια θα πρόσθετα..(που περικλείει και το κρεβάτι του ψυχαναλυτή..)

George είπε...

τακις
πάντα τα σχόλια σου έχουν όμορφο περιεχόμενο. ;)
Πάντως βρίσκω πολύ καλές τις δύο τελευταίες φράσεις σου. Αυτό πρέπει να είναι τελικά το διαδίκτυο.
Άλλος με την τρέλα του και άλλος με την κορδέλα του.
;)))

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Καλο σου μηνα :))))
Το νετ ειναι ενα ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑΣ...
Ξεκινωντας μπορεις να γνωρισεις αξιολους ανθρωπους αλλαο και πολυ σαπιλα...
Πολλα χρονια ειμαι στο νετ...εχω κανει φιλιες πολλες......μια-δυο κρατησαν......οι αλλες ηταν λυκοφιλιες οπως ελεγε ενας φιλος μας...
Καπου αποσκοπουσαν......
Οσο για να ξεκινησει καποια σχεση ενα μικρο ποσοστο ειναι οτι θα παει καλα...
Στα λογια και στην ασφαλεια της οθονης ολοι πολλα...και οταν ερχετε η ωρα της επαφης....εκει γινεται ανθρακας ο θησαυρος.....σε μεγαλο ποσοστο...πιστεψε με...
Την καλημερα μου να εχεις!!!!!

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

ΥΓ.Πωπωωωωω πωωωωωωωω ξαναδιαβασα το σχολιο μου.....μισα στα εγραψα....συγχωραμε αλλα μολις γυρισα απο την δουλεια και το ενα ματι κλεινει το αλλο προσπαθουσε να γραψει :)))))

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα George,
Όπως σε όλους τους τρόπους διαπροσωπικής επαφής, το θέμα είναι τι θέλεις να βάλεις στο τραπέζι..
Η ανωνυμία βοηθάει πολλές φορές και στο να εκφραστείς πιο ελεύθερα και στο να φορέσεις την μάσκα που θέλεις.
Ανάλογα με τον χαρακτήρα σου θα πράξεις κι ανάλογα θα λάβεις.

Ίσως ένα κλεμμένο βέλος..
http://fpmessageinabottle.blogspot.com/2009/07/blog-post_09.html

Ή ένα μικρό μπλε τετράδιο..
http://fpmessageinabottle.blogspot.com/2009/06/blog-post_21.html

Καλό σου μήνα

fish eye είπε...

θα σου πω την γνωμη μου..
ειναι τοσο η αρχη, οσο και το να συναντησεις καποιον σε ενα μπουγατσατσιδικο να τρωει στο διπλανο τραπεζι..

οσο το να εισαι στην παραλια και να μιλησεις με το ζευγαρι της διπλανης ομπρελλας..

εε και;
επειδη εχεις την ανεση λογω του ''σιωπηλου μσν'' να μπαινεις στο σπιτι του αλλου οτι ωρα θελεις;
νομιζεις πως τον ξερεις; πως αποκτας οικειοτητα;
λαθος..

αλλα κ παλι εξαρταται..
αν πχ με το ζευγαρι της θαλασσας συναντηθεις και το ιδιο βραδυ, ειναι μια αρχη..

αν το μσν χρησιμοποιηθει για μια δυο φορες και ακολουθησει συναντηση, ειναι μια αρχη..

αλλα θα σου πω την εμπειρια μου και συμφωνω με ολους τους παραπανω που σου μιλησαν με ειλικρινεια..
ειναι σαν τις καλοκαιρινες αγαπες, γρηγορα καταλαβαινεις πως ολο αυτο ηταν μια ελαφρια σαπουνοφουσκα..

προσποιηση και δηθενισμος, παντου, ΚΑΙ εδω λοιπον..
αρα για πια ''αρχη'' μιλαμε;)

George είπε...

Αερικό μου
καλή μέρα να έχεις. Έβαλες μεγάλη ταμπέλα και με προβλημάτισες παραπάνω. Δεκανίκι Μοναξιάς. Δεν με βρίσκει ομολογώ και τόσο αντίθετο αυτό. Όπως έγραψα και στις σκέψεις μου συμφωνώ οτι το νετ θεριεύει και εξαιτίας της μοναξιάς. Εξαιτίας της ανάγκης επικοινωνίας.
Ξέρεις στον χώρο του διαδικτύου είμαι και εγώ πολλά χρόνια. Ποτέ δεν έχω πάρει μέρος σε συναντήσεις που διοργανώθηκαν απλά γιατί δεν έτυχε. Γνώρισα κόσμο πολύ. Φιλία είναι αλήθεια οτι δύσκολα βγαίνει. Όμως βγαίνει φιλία στην real ζωή?? Και εννοώ αληθινή φιλία. Θεωρώ οτι ούτε εκεί βγαίνει φιλία. Είναι αυτή η σχέση γνωστού. Το ίδιο βγαίνει και εδώ λοιπόν.
Στο μόνο που επιμένω είναι εδώ μπορεί να γίνει η αρχή μιας σχέσης οτιδήποτε. Φιλικής, ερωτικής, συμπάθειας κλπ.
Είμαι τόσο δύσκολος στους έρωτες μου και τόσο ορθολογιστής που θεωρώ και εγώ δύσκολο τον έρωτα μέσω γραφής.
Αλλά νομίζω οτι ο ορθολογισμός μου επιτάσσει να πω οτι εδώ και σε κάθε σαίτ τέτοιας μορφής μπορεί να γίνει η αρχή. Μόνο αυτό. Την εξέλιξη δεν την γνωρίζει κανείς.
Και πάλι την καλημέρα μου

George είπε...

Μικρή κόκκινη αλατοπιπερίτσα μου
συμφωνώ με αυτό που γράφεις. Θα ήθελα όμως μια πιο σαφή απάντηση. Δηλαδή βλέπω οτι δέχεσαι οτι και μια τέτοιας μορφής επικοινωνίας είναι διαπροσωπική επαφή. Άρα μιλάμε για μια πρώτη επαφή. Το πώς θα εξελιχτεί σίγουρα έχει να κάνει με το τι κρύβει στο μυαλό του ο καθένας μας.
Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό.
Την καλημέρα μου

George είπε...

φεγγαρένια μου
σε διαβάζω κάθετα αντίθετη αν και δεν διάβασα αυτό σε όλους τους άλλους. Όλοι αφήνουν να εννοηθεί οτι πράγματι γίνεται η αρχή. Το πλησίασμα.
Στο παράδειγμα με το ζευγάρι της θάλασσας λέω πως αν μιλήσεις κάνεις την αρχή. Αν απλά το δεις να κάθεται δίπλα σου χωρίς να ανταλλάξεις κουβέντα τότε ναι δεν είναι τίποτα. Αν όμως το μιλήσεις σίγουρα την επόμενη φορά που θα το συναντήσεις θα του χαμογελάσεις και ίσως (ανάλογα τι έχεις στο κεφάλι σου) να θελήσεις να το γνωρίσεις παραπάνω. Η αρχή όμως και το πρώτο θετικό αρνητικό συναίσθημα, σκέψη όπως θες πέστο έγινε στην παραλία.

Αλήθεια δεν σου έχει τύχει ποτέ να παρατηρείς κάποιον στο δρόμο να περπατάει και να κάνεις μια κρίση για αυτόν. π.χ. να πείς πώπω αυτός ωραίος τύπος, ντυμένος όμορφα περιποιημένο μαλλί και παπούτσι, και εν συνεχεία να τον ξεχάσεις. Συγχρόνως μάλιστα διαπιστώνεις οτι και ο τύπος σε κοιτάει και μοιάζει να σου χαμογελάει.

Μετά όμως απο μία ώρα διαπιστώνεις οτι αυτός ο ωραίος τύπος είναι ο νοικάρης του δεύτερου ορόφου στην πολυκατοικία που μένεις. Μάλιστα δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς και σου πετάει την καλημέρα του.

Αλήθεια η επαφή έγινε με την καλημέρα ή με το κοίταγμα και τις σκέψεις που δημιούργησε ο ένας στον άλλο??

Το αν ο τύπος διαπιστώσεις οτι είναι ένας άνθρωπος με προφορά που σε ξενίζει είναι κάτι διαφορετικό.

Αυτά για τώρα. Την καλημέρα μου.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Γιώργο μου και αγαπημένε μου από παλιά e-φίλε, η απλή λογική σωστά τα τοποθετεί και τα επεξεργάζεται, η πράξη όμως απέχει παρασάγγας.
΄Οχι πως δεν έτυχε να τα βρουν δυο ψυχές (είμαι μαρτυρας περιοτώσεως με ευτυχή κατάληξη) μέσω blogging όμως, γιατί όχι και έτσι όπως λες.
Είναι η χημεία, το κλικ, η φλασιά που λένε...
θέλει όμως και προσπάθεια πολλή, ευγένεια, προσφορά εκατέρωθεν και λεπτούς χειρισμούς αν πραγματικά σε ενδιαφέρει ο άλλος.

Το πρόβλήμα είναι πως όλοι μας με τα άγχη της καθημερινότητας ασυνείδητα και εγωϊστικά φερόμενοι, δεν επιτρέπουμε και δεν αφήνουμε περιθώρια ανεκτικότητας, υπομονής και καλής πρόθεσης.
Δε βαριέσαι... το σκεπτικό...πάμε παρακάτω...
΄Ετσι όμως κλειδώνουν οι ψυχές και επιφυλάσσεται ο άλλος να αφεθεί και να χαρεί έστω και το λίγο που θα του πρσφερθεί.
Υποψιάζεσαι κι την παραμικρή κίνηση, λέξη, βλέμμα, χειρονομία.

Και αν αναλογιστείς πως διαλύονται γαμοι από αυτή την έλλειψη καρτερικότητας, πόσο μάλλον μια εκ πρώτης όψεως τυχαία και εφήμερη γνωριμία.

Σου εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο στη ζωή σου, γιατί δείχνεις πως το αξίζεις.
Και να θυμάσαι πως μια καλή σχέση δεν αντέχει τους εγωϊσμούς.



Είδες η ατυχής τι έπαθα; μ΄έφαγαν οι οικοδομικές εργασίες. Δεν ερχόμουνα Βέροια να φάω και τα γλυκάκια σας
να γειάνω;
:-))))

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

(υ.γ. κάνε μια προσευχή για μένα στον ΄Αγιο που έλεγες προχθες, και που τον αγαπώ αλλά για τώρα δεν έχω κουράγιο ούτε να τον παρακαλέσω...)

Η τρελή είπε...

George,
Καλό μήνα......μας έβαλες σε προβληματισμούς! Πλάκα κάνω βέβαια, κανένας προβληματισμός...!
Ένα σκαλί είναι για μένα το ΝΕΤ...τπτ περισσότερο. Κι αυτό γιατί όποτε μπορώ, ακόμα και στις 4 το πρωί πχ διαβάζω κάτι ενδιαφέρον και λέω την άποψή μου.Σίγουρα μπορεί να αποτελέσει την αρχή μιας φιλίας.
Δεν αντικαθιστά τις φιλίες μου το ΝΕΤ κι επειδή προσωπικά έχω σύντροφο,δεν ψάχνω για άλλου είδους επαφή. Αυτό όμως μπορεί να συμβαίνει με άτομα που δεν έχουν ταίρι ή δεν έχουν "κοινωνικές επαφές" παντός τύπου. Ότι υπάρχει στη ζωή, υπάρχει κι εδώ!
Διαλέγεις και παίρνεις!
Καλημέρεςςςςςς

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Παιδιά, μην το πολυπαιδεύουμε...
Το νετ είναι ένα μεγάλο παράθυρο στον κόσμο. Δίνει ευκαιρίες και αφορμές για γνωριμίες και επαφές.
Το τι θα γίνει στη συνέχεια έχει να κάνει με το τι θέλει ο καθείς αλλά και με τον χαρακτήρα του καθένα...
ΌΛες οι απαντήσεις στο ερώτημα είναι σωστές.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
D.Angel είπε...

Γιουπιιιιιιι
συνενοηθήκαμεεεεεεε
Χα χα χα χα
Καλό μήνα George
Φιλιά πολλά

George είπε...

Γλαρένια μου (και το μου είναι πέρα για πέρα αληθινό όποτε και όπου χρησιμοποιηθεί)
δεν διαφωνώ σε τίποτα απόσα λές. Ακριβώς έτσι το τοποθετώ και εγώ. Αλλά αυτό που ήθελα να τονίσω είναι οτι τελικά όλα αυτά τα σάϊτ κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν την αρχή για μια επαφή. Το πώς θα εξελιχθεί είναι ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας μας.
Είσαι πράγματι απο τις πρώτες "φίλες" μου μέσα σε αυτόν τον χώρο. Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα κείμενα σου με εξαίρεση το διάστημα που δεν ασχολιόμουν με το μπλόγκ και έχω σχολιάσει σχεδόν σε όλα αυτά. ου έχω ευχηθεί σχεδόν σε όλες τις γιορτές και τις χαρές σου που έβγαλες στο μπλόγκ σου και έχω λυπηθεί με όλες τις πίκρες σου. Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ σε μσν μα έχουμε ανταλλάξει κάποια μέϊλ με απορίες και ευχές.
Έχει γίνει λοιπόν η πρώτη επαφή. Σε θεωρώ μια απο τις φίλες μου στον χώρο. Δεν ξέρω αν ποτέ συναντηθούμε απο κοντά. Είναι κάτι που δεν επιδιώξαμε καθώς προφανώς δεν το θελήσαμε. Ή τέλος πάντων δεν το οδηγήσαμε εκεί. Στο να συναντηθούμε. Πάντως απο την δική μου μεριά θα την χαιρόμουν μια συνάντηση. Και που ξέρεις ίσως κάποτε να βρεθούμε.
Πώς μπορώ λοιπόν αμφισβητήσω τον εαυτό μου οτι δεν έγινε η πρώτη επαφή απο εδώ για να σε γνωρίσω έστω και χωρίς να σε έχω συναντήσει.

Τα περαστικά μου για την περιπέτεια σου και θα το ξαναπώ πως πρέπει να ηρεμήσεις με το σπίτι και τις εργασίες του. Σίγουρα θα ξαναβρείς το κουράγιο σου και θα του κάνεις και την πίτα του αγίου που αναφέρεις γιατί εγώ δεν τα πάω και τόσα καλά με τους αγίους. ;)))

George είπε...

Τρελίτσα μου
ωραία τα λες και ας επιμένεις εσύ για τρέλα. ;)
Όμορφα το είπες. Εγώ το λέω αρχή εσύ το λες σκαλί. Έτσι λοιπόν. Και το νετ αποτελεί ένα πρώτο βήμα. Ανάλογα το τι θέλει ο καθένας.
Δεν ξέρω βέβαια αν έβαλα κάποιον σε προβληματισμό αλλά σίγουρα εγώ προβληματίστηκα. Οι απαντήσεις δε που εισέπραξα νομίζω πως δεν διαφέρουν απο αυτό που εγώ είχα στο μυαλό μου εξ αρχής.
Την καλησπέρα μου και να περνάς όμορφα και όποτε θέλεις. Βέβαια στις 4 το πρωί δεν πιστεύω να περιμένεις να σου κάνω και καφέ ε???
:))))))))))))))

George είπε...

φίλε μου Άσκαρ
πάντα απλός και κατανοητός στα σχόλια σου. ;)
Ακριβώς όπως το λες. Ένα παράθυρο στον κόσμο που το ανοίγεις και το χρησιμοποιηείς όπως θέλεις.
Το φωνάζω απο χθες και νομίζω πως πλέον έχω αρχίσει να κουράζομαι.
Την καλησπέρα μου

George είπε...

Αγγελάκι μου
δεν πιστεύω ???
Έκανα γκάφα??
Το ανώνυμο σχόλιο ήταν δικό σου??
Μόλις έχω ξυπνήσει και καθώς μπήκα και είδα το ανώνυμο σχόλιο που όταν πάτησα σε έναν σύνδεσμο με έβγαλε σε κάτι ρώσικα, σκέφτηκα οτι θα είναι καμιά ανοησία και το διέγραψα άμεσα.
Έχει πλάκα να είχες βάλει τίποτα εσύ??
Πάω να πιώ καφέ μπας και ξυπνήσω και βλέπω καλύτερα. Την καλησπέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την αίσθηση ότι διαβάζοντας το ιστολογιο κάποιου για κάποιο χρονικό διάστημα λίγο πολύ σκιαγραφείς το άτομο του εκτός κι αν είναι τόσο καλός ηθοποιός…

Αν βρίσκεσαι κι εσύ σε μια φάση της ζωής σου που επιδιώκεις γνωριμίες είναι πιστεύω μια καλή αρχή…

Φυσικά η φαντασία πολλές φορές οργιάζει και πλάθουμε ίσως ένα φανταστικό/ή φίλο/η και ίσως πέσουμε από τα σύννεφα σε συνάντηση από κοντά…

Καλύτερα οι σχέσεις που αναπτύσσονται να μένουν ανώνυμες…

Τώρα όσον αφορά το τσατ…πιστεύω ότι δεν μπορούν αν αναπτυχθούν σοβαρές σχέσεις… απουσίαζει πολύ ειλικρίνεια… και μπορε΄ςι κα΄ποιος να παριστάνει κα΄τι εντελώς αντίθετο από αυτό που είναι…

Καλύτερα λοιπόν επικοινωνία μόνο από το νετ…

Πολλά φιλιά!

ΥΓ είδες από εδώ μπορώ να σου δώσω με τόση ευκολία πολλά φιλιά…από κοντά όμως ίσως μόνο μια χειραψία…κατάλαβες τι εννοώ?

George είπε...

Κοραλλένια μου
συμφωνώ και εγώ με ότι είπες. Αυτό που ήθελα να τονίσω περισσότερο ήταν το αν όλα αυτά (μπλόγκ, τσατ, κλπ ) μπορούν να αποτελέσουν αρχή σχέσεων. Είτε οι σχέσεις αυτές είναι φιλικές είτε ερωτικές είτε οτιδήποτε άλλο.
Με αυτά λοιπόν που λες σημαίνει οτι συμφωνείς πως αποτελούν απλά μιλάς περισσότερο για την εξέλιξη που εκεί παίζει ρόλο το τι έχουμε ανάγκη και το που θέλει να το πάει ο καθένας.
Πολλά φιλιά και απο μένα.

Υ.Σ. Και απο κοντά αν σε δω σίγουρα με χειραψία θα σου απαντήσω και εγώ. Αποχαιρετώντας σε όμως μπορεί να έχω προχωρήσει και στα φιλιά. Τώρα καταλαβαίνεις τι εννοώ? Αποτελεί αρχή. Η εξέλιξη σίγουρα δεν είναι προβλέψιμη απο τώρα και με λόγια. Εκεί θα παίξουν ρόλο και άλλα πράγματα. Σωστά??

Artanis είπε...

βασικά νομίζω η ανωνυμία παίζει τον πρώτο ρόλο...Σκέφτεσαι να μιλάς με "κάποια" που να βρίσκεις πώς ταιριάζετε, να έχεις δει και φωτό, και εντέλει να ανακαλύπτεις πώς ούτε σχέση με τη φωτό έχει αλλά ούτε είναι "κάποια" αλλά "κάποιος" ;
Όχι οτι δεν ισχύει και το αντίστροφο, δλδ...
(;-)
Σε φιλώ, και να προσέχεις...

George είπε...

Artanis μου
πράγματι η ανωνυμία λύνει τις γλώσσες. Βέβαια όλα αυτά που λες είναι το άσχημο κομμάτι τέτοιου είδους επικοινωνίας. Ρίσκο που δεν ελέγχεις ποτέ.
Φιλί και απο μένα. Προσέχω όσο μπορώ. ;)

George είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Κράμα είπε...

Να τες και οι γνωριμίες μέσω μσν!
Εγώ γιατί δεν έχω το μσν σου;
χαχαχα
πλάκα κάνω!
Βασικά πιστεύω πως γενικά το διαδίκτυο είναι μια μικροκοινωνία.
Μπορείς να βρεις τα πάντα και τίποτα.
Όμως σε σχέση με τις σχέσεις νομίζω πως είναι και λίγο ριψοκίνδυνο.
Άλλο να συζητάς και να ανταλάζεις απόψεις κι άλλο να βγαίνεις ραντεβού.
Άσε που πολλές εγκεφαλικές-πλατωνικές σχέσεις στην πραγματικότητα είναι φούσκα.
Φιλιά πολλα!

George είπε...

Εβίτα μου
δεν διαφωνώ καθόλου σε ότι λες. Το θέμα και ο λόγος που έκανα την ανάρτηση ήταν να δω αν όλοι θεωρούν οτι όλα αυτά τα σάϊτ και τα τσατ μπορούν να αποτέλεσουν μια αρχή για να εξελιχθεί το οτιδήποτε. Είτε θετικό είτε αρνητικό.

Φιλιά και σε σένα.

Υ.Σ.Το μσν μου το έχεις, είμαι σίγουρος. Σίγουρα είδες το προφίλ μου. Απλά δεν το θεώρησες απαραίτητο να το θυμάσαι. :)
Και να σου πώ την αλήθεια, δεν έχασες και κάτι. :)
Σίγουρα θα έχεις αρκετές επαφές εκεί. Συν μια δεν αλλάζει τίποτα. :))