Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2009

Αγίου Φανουρίου μεγάλη η χάρη του …..

Αγίου Φανουρίου σήμερα! Μεγάλη η χάρη του! Για φέτος μάλιστα πήγα και του άναψα και κερί. Μετά απο την τόσο μεγάλη χαρά που με φανέρωσε θα ήταν άδικο απο μέρους μου να μην το κάνω. Σκέφτηκα να του κάνω και φανουρόπιτα αλλά είπα να μην το παρακάνω και τον καλομαθαίνω. Άλλωστε ότι ήταν να μου φανερώσει το έκανε. Τσάμπα κόπος. Ανήμερα της γιορτής του μου φανέρωσε την μεγάλη μου Χαρά. Για δεύτερη φορά σε διάστημα περίπου δυο μηνών μου δώσατε και δεύτερο βραβείο. Η φίλη Αγγελίτσα (ή κατα κόσμο Dreamer Angel) αποφάσισε λέει να μου δώκει ετούτο το βραβείο :                 smartblogger

Εγώ πάντως την ρώτησα μήπως έκανε λάθος. Μην τυχόν και είχε κανέναν άλλο George στο μυαλό της και μέσα στην σύγχυση με μπέρδεψε με τον άλλο. Όμως εκείνη επιμένει οτι είναι για μένα. (Ίσως βέβαια να έκανε λάθος και απο ευγένεια φοβάται να το παραδεχτεί). Έτσι λοιπόν και εγώ το πήρα και ήρθα. (τις το ξεκαθάρισα επίσης οτι δεν το δίνω πίσω). Μάλιστα σκέφτομαι να μην το δώσω και σε κανέναν άλλο.  Είναι τόσο όμορφο που δεν θέλω να το δώσω. Όμως για περίμενε ..... χμ ..... βρήκα τι θα κάνω . Θα κρύψω το αυθεντικό στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (σκληρό δίσκο του υπολογιστή νομίζω το λένε στην σημερινή εποχή) και θα τους  δώσω αντίγραφο. Χεχεχεχεχε Σιγά μην με καταλάβουν. Μέσα στην χαρά τους δεν θα το πάρουν μυρωδιά. Και μην βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε Πόντιο, είμαι. :)

Λοιπόν για τα αντίγραφα,  με την σειρά μου επιλέγω και εγώ άλλους επτά (για τον αριθμό δεν είμαι σίγουρος, καθώς η αγγελίτσα ξέχασε να μου πει σε πόσους πρέπει να το δώσω, αλλά σε τόσους είδα οτι το έδωσε και αυτή, σε τόσους το δίνω και εγώ) :

  1. Στον Όσιρη που παρόλο δεν τον γνωρίζω καιρό αυτό το γράμμα στην Ε το βρήκα εκπληκτικά Smart και νομίζω του αξίζει.
  2. Στην φίλη Κοραλλένια που όσο  την γνωρίζω καλύτερα νομίζω πως είναι extra Smart και δεν σας κρύβω οτι αρχίζω να την συμπαθώ επικίνδυνα  :)
  3. Στην φίλη Ανάσα που δεν χρειάζεται να πω εγώ το πόσο Smart είναι, αρκεί να διαβάσει κανείς ένα κείμενο της. 
  4. Στην Φεγγαρένια που εδώ και τρία χρόνια και ακόμα ανακαλύπτω και άλλο Smart (όχι δεν ξέρω αν έχει και αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας)
  5. Στο Βασίλη που η λογική του ειδικά στο τελευταίο πόστ ταιριάζει με την δική μου  και αυτό μου αρέσει πολύ
  6. Στην τρελίτσα που εκτός από Smart έχει την ευφυΐα να το παίζει και τρελή αμυνόμενη για την εξυπνάδα της. Αν είναι και ξανθιά τότε θα την δω με άλλο μάτι. :)    και
  7. στην μικρή κόκκινη αλατοπιπεριέρα γιατί ποτέ δεν μπορώ να προβλέψω το τέλος των ιστοριών της και συμπεραίνω οτι μάλλον γίνεται λόγω του αυξημένου της IQ

και επειδή ποτέ δεν μπορώ να είμαι συμβατικός βγάζω ένα αντίγραφο παραπάνω και το δίνω στην φίλη

    8. Artanis που για να καταλάβετε πόσο Smart είναι, ένα σας λέω εγκατέλειψε την χώρα μας για να μπορεί να κρατά και να νιώθει μόνο τα καλά της.

Για τους υπόλοιπους επιφυλάσσομαι την επόμενη φορά να τους δώσω βραβείο, άσε που νομίζω οτι λείπουν σε καλοκαιρινές διακοπές και έτσι πήραν απο μόνοι τους το βραβείο της καλοπέρασης.

40 σχόλια:

Artanis είπε...

Αχα,χα,χα, σ' ευχαριστώ...Μετά από τις τσαντίλες που τράβηξα μέχρι να ολοκληρώσω το ποστ των πυρκαϊών (δεν παίρνω και όρκο βέβαια οτι είναι πλήρες, όλο και κάτι θα "προκύψει" πάλι), αυτό το βραβειάκι με έκανε να χαρώ...
Νά 'σαι καλά, όμως ξέρεις τί κάνω εγώ με τα βραβεία: Τα μοιράζω σε όλον τον (καλό) κόσμο...
Δε σε πειράζει ελπίζω(;-)
Σε φιλώ και σε ευχαριστώ και πάλι...

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο μου, καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και για τα υπέροχα λόγια σου για μένα! Βασικά ότι είμαι έξυπνο κοράλλι το ξέρω…μην σου πω ότι είμαι και το εξυπνότερο κοράλλι που υπάρχει χαχαχαχαχαχαχαχα

Το βραβείο σου θα το φροντίσω δεόντως μόλις βρω λίγο χρόνο γιατί κυριολεκτικά σήμερα πνίγομαι στις υποχρεώσεις μου.

Να έχεις μια όμορφη μέρα! Πολλά φιλιά!

ΥΓ Χαίρομαι πολύ που ο Άγιος Φανούριος σου φανέρωσε τη Χαρά σου!

Ανώνυμος είπε...

Καλέ μου George,
Σ' ευχαριστώ και για το βραβείο και για το σχόλιο!!

Την καλημέρα μου κι ένα μεγάλο χαμόγελο (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;χιχιχι)

fish eye είπε...

σ ευχαριστωωωωωωω..
που με θεωρεις smart..

εγω παλι τρελλαινομαι για τις smarties. :P:P:P

Η τρελή είπε...

George!
Mille merci mon ami!
Παίρνω σφυριά, καλέμια και καρφιά και πάω γρήγορα για decoration!
Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια....! Βρε συ κι οι ξανθιές έχουν ψυχή!!!! Αν κι είμαι φυσική ανοικτοκάστανη με ξανθιές ανταύγειες!
Τρέχω!

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς που χάσαμε το μυαλό μας να κάνουμε λες μια φανουρόπιττα;;;
Η τζάμπα θερμίδες θα καταναλώσουμε κι ακατοίκητο θα μείνει έτσι κι αλλιώς;
Συγχαρητηρια για την βράβευσή σου!
Φιλιά

D.Angel είπε...

Xα χα χα χα
χα χα χα
Ειμαι σίγουρη για την απόφασή μου και λάθη δεν κάνω σχεδόν ποτέ!
(είμαι άσφαλτος χα χα χα)
Αλλά ακόμα κι αν κάνω να ξέρεις αυτό: Αγαπάω τα λάθη μου γιατί μέσα απ αυτά μαθαίνω!
Φιλιά πολλάααααααααααααααααα

She είπε...

"Γιώργο μου" του είπε κοιτάζοντάς τον κατάματα, "με εκπλήσσεις διαρκώς! Δεν το περίμενα αυτό από εσένα είναι η αλήθεια.! Σε ξέρω τόσο λίγο κι όμως νοιώθω ότι είμαστε χρόνια φίλοι! Είναι τόσο περίεργο αυτό και τόσο όμορφο συνάμα.."

" Μη συνεχίζεις άλλο", της απάντησε, "ήσουν πάντα υπερβολική στις αντιδράσεις σου είναι η αλήθεια, από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα το διαπίστωσα..θυμάσαι τότε, σε ένα στέκι ερασιτεχνών συγγραφέων που σου είπε κάποιος ότι σου αξίζει ένα βραβείο"; Θυμάσαι πως αντέδρασες;"

"Χα! , χα! που το θυμήθηκες τώρα αυτό;" του απάντησε γελώντας δυνατά.. "Γιατί, ξεχνιούνται κάτι τέτοια νομίζεις; Θες να μου πεις ότι ξέχασες την αντίδρασή σου;"

"Χμ..ε, προσπαθώ να μην τη θυμάμαι αλλά βλέπω δεν με αφήνεις!!" του απάντησε χαμογελώντας με νόημα..

"Εγώ καθώς και τα υπόλοιπα 15 άτομα που είμασταν στο στέκι την θυμόμαστε όμως πολύ καλά!" της απάντησε , "Ανέβηκες πάνω στο τραπέζι κι άρχισες να χοροπηδάς σαν 10χρονο που μόλις του πήραν το παιχνίδι που ήθελε!!"

"Χα! Ναι, είμαι ώρες ώρες υπερβολική στις αντιδράσεις μου, αλλά τι να κάνω..έτσι είμαι εγώ! Θέλει αντοχή και τόλμη η συναναστροφή μαζί μου"! του απάντησε γελώντας δυνατά.

" Α, καλά αυτό το διαπίστωσα..γιαυτό πάρε το πρώτο σου βραβείο τώρα από εμένα και χοροπήδα όσο θες! Εδώ σε αυτό το συγγραφικό στέκι δεν έχει τραπέζια! Τα έβγαλα γι'αυτό το λόγο! Για να αποφύγουμε τραυματισμούς και φθορά εξοπλισμού! χαχαχα!!! Καλορίζικο λοιπόν!"



Ευχαριστώωωωωωωωωω!!!!!!



Υ.Γ Το παραπάνω κείμενο ήταν έμπνευση της στιγμής. Ευχαριστώ τον Γιώργο γιατί ήταν η αφορμή αυτής! Α! ξέχασα, ευχαριστώ και για το βραβείο!!! χαχαχα!!!! Thank you so much!!!!

Xαιρετώ!

George είπε...

Artanis μου
χαίρομαι πολύ πολύ που το βραβειάκι μου σου πήρε έστω και για λίγο, μακριά τις τσαντίλες σου για την νέα σου ανάρτηση. Επίσης χάρηκα που σε έκανε να χαρείς. Όσο για το τι θα το κάνεις δεν ρωτώ. Για μένα το άξιζες και σου το έδωσα. Άλλωστε μην ξεχνάς σας έδωσα αντίγραφο. ;) Το πρωτότυπο το κράτησα εγώ. ;)

George είπε...

Κοραλλένια μου
χαίρομαι που σου έδωσα έστω και μια στάλα χαράς στο γεμάτο σου πρόγραμμα.
Βέβαια δεν ξέρω αν είσαι το εξυπνότερο κοράλλι πάντως εγώ άλλο πιο έξυπνο δεν γνώρισα. ;)
Και όσο για τον Άγιο Φανούρι λέω να καθιερώσω να τον τιμώ κάθε χρόνο γιατί τέτοια χαρά δεν νομίζω να μου ξαναφέρει.
Την καλησπέρα μου και ένα γλυκό τριανταφυλλένιο μου φιλί. Να προσέχεις όμως γιατί έχει αγκαθάκια ε!!! ;)

George είπε...

μικρή κόκκινη αλατοπιπερίτσα μου
οι ευχαριστίες δικές μου και ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να μαντέψω το τέλος απο ένα παραμυθάκι σου. Ή τώρα που το σκέφτομαι .... μετά το βραβειάκι μου ελπίζω να μου στείλεις τον σκελετό απο ένα παραμύθι σου .. έτσι για μια βοήθεια ακόμη, μπάς και καταφέρω επιτέλους να μαντέψω το τέλος που θα βγεί.
Την καλησπέρα μου και ένα φιλί.
Υ.Σ. Το χαμόγελο σου πάει. Να το φοράς συχνότερα. ;)

George είπε...

Φεγγαρένια μου
είναι δυνατόν να μην σε θεωρώ Smart???
Και όχι τώρα. Τρία ολόκληρα χρόνια σε θεωρώ έτσι αλλά δεν τόλμαγα να σου το πω. Να όμως που μου βγήκε τώρα.
Αααα να μου δώσεις την διεύθυνση σου να σου στείλω ένα πακετάκι smarties :))

(χμμμμ και να μην ξεχάσω, επειδή υπάρχουν θαυμαστές σου που με ρωτάνε αληθεύει οτι οδηγείς ένα Smart???)

George είπε...

Τρελίτσα μου
πρώτη μου φορά λάτρεψα τόσο που μου μιλάνε ... Γαλλικά. ;) Θυμάμαι ακόμα την καθηγήτρια των Γαλλικών στο γυμνάσιο να μου λέει ....... τι θα γίνει με σένα θα μάθεις καμιά φορά έστω μια λέξη? ;)
Τώρα βέβαια με αυτά τα σφυριά και τα πριόνια στο χέρι ... όπως σε βλέπω... χμμμ.... σαν να με φοβίζεις λίγο. Μήπως να τα άφηνες κάπου???
Πώπω και νιώθω και αυτήν την λάμψη στα μάτια σου...
Μήπως να σταμάταγα το σχόλιο εδώ???
.......

Όσο για το σχόλιο για τις ξανθές το ανάποδο εννοούσα. Το άλλο μάτι είναι με καλή έννοια. ;)
Χμμ ξανθές αντάυγειες είπες ε???
Χμμμμμμμμμμ
Την καλησπέρα μου και ένα φιλί

George είπε...

Τόνια μου
χαίρομαι που σε βλέπω εδώ ενεργή. Όσο για το μυαλό που λες πως έχασες νομίζω πως μεγάλωσε η μύτη σου. ;)
Αν κάποιος επισκεφθεί το μπλόγκ σου (το προτρέπω να το κάνετε όλοι) θα καταλάβει οτι το μυαλό που λες οτι έχασες είναι διάχυτο σε κάθε σου λέξη.
Όσο για την φανουρόπιτα μμμμ σίγουρα θα βοηθήσει να σου φανερώσει το όνειρο που στο χέρι σου είναι να το κάνεις πράξη και να το νιώσεις.
Την καλησπέρα μου και ένα φιλί

George είπε...

Αγγελίτσα μου
χαίρομαι που για άλλη μια επιβεβαιώνεις οτι δεν έχεις κάνει λάθος. Τι είσαι λέει? Άσφαλτος χεχεχεχεχεχεχεχε......
Να κάνω το αυτοκίνητο να κάνουμε αγώνες???? Χεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
Πάντως κατάφερες να μου κλέψεις ένα ακόμα χαμόγελο με την κουβέντα σου για τα λάθη. Ξέρεις είναι μια έκφραση που την χρησιμοποιώ και εγώ. Λέω οτι αγαπάω ακόμα και τα λάθη μου γιατί αφού τα έκανα σημαίνει πως τα ήθελα και δεν μετανιώνω για αυτά. Αν μάλιστα ξαναγενιόμουν πάλι τα ίδια θα έκανα. ;)
Βέβαια εσύ το σώνεις καθώς λες οτι διδάσκεσαι. Εγώ μπα!! Αμετανόητος ! Και ανεπίδεκτος μαθήσεως. Αγαπώ την ζωή και θα συνεχίσω να το κάνω χωρίς να της βάζω όρια.
Την καλησπέρα μου και ένα φιλί γεμάτο ζάχαρη (έχω ποικιλία στα φιλιά χεχεχε) μαζί με τις ευχαριστίες μου και πάλι για το βραβείο.

George είπε...

Ανάσα μου
τι να γράψω εγώ τώρα?? Το βραβείο το κέρδισες με το σπαθί σου εγώ δεν στο χάρισα.
Το περιστατικό του πρώτου μου σχολίου το θυμάμαι. Αλλά αυτό που δεν ανέφερες καθόλου είναι οτι το σχόλιο μου δεν ήταν μια απλά φιλοφρόνηση που καμιά φορά συμβαίνουν εδώ στα συγγραφικά μας στέκια. Το κείμενο εκείνο ήταν ένα κομμάτι των δικών μου σκέψεων. Ένιωσα ένα άγγιγμα όχι στο σώμα μα στην ψυχή μου. Γράφεις τόσο όμορφα. Έχεις το χάρισμα της αληθινής γραφής. Θεωρώ πως αν δεν ασχολείσαι επαγγελματικά με την συγγραφή ίσως θα έπρεπε να το κάνεις. Τα κείμενα σου νομίζω πως μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε κείμενα επαγγελματιών.
Και μάλιστα όπως διαπιστώνω σήμερα εδώ και το ήθος και το χιούμορ σου είναι σε μέγιστο βαθμό.
Χάρηκα που σε έχω γνωρίσει και να ξέρεις οτι και εγώ σε αισθάνομαι σαν να σε γνωρίζω καιρό και ας είσαι απο τους καινούργιες φίλες μου.
Την καλησπέρα απο ένα ταπεινό θαυμαστή σου.

She είπε...

Γιώργο,

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου!!!! Τι να πω! Δεν έχω λόγια!!! Το εκτίμησα τόσο, που ήδη το έχω προσθέσει στα ξεχωριστά σχόλια αναγνωστών στο μπλογκ μου!!!

Ειλικρινά με εξέπληξες άλλη μία φορά!!!!

Θερμές ευχαριστίες!!!!


Υ.Γ. θυμισέ μου μόνο σε ποιά ανάρτησή μου, είχες σχολιάσει για πρώτη φορά γιατί θέλω να βρω τον σχολιασμό σου.

D.Angel είπε...

Καλέ μαθαίνω σου λέω!Αμεεεεε
Γι αυτό δεν κάτω ποτέ τα ίδια λάθη!Υπάρχουν τόσα άλλα για να μάθω!Χα χα χα χα
Φιλιά πολλάαααααααααααα

George είπε...

Ο ριμάδης υπολογιστής μου τώρα βρήκε να χαλάσει. Ευτυχώς που πιάνουν τα χεράκια μου και τον έκανα καλύτερα απο πρώτα. Βλέπω να δουλεύει καλύτερα απο πριν. Τέλος πάντων.


Ανάσα μου
σου το είχα γράψει και τότε οτι φοβούμενος να με θεωρήσεις κόλακα δεν βγήκα να φωνάξω ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.
Το πόστ που με τράβηξκε να σε παρακολουθώ απο τότε είναι το Γητευτής. Το οποίο όπως το είχα γράψει και τότε το έχω κρατήσει στον υπολογιστή μου. Το θεωρώ τόσο πολύ κοντά μου που με σόκαρε. Μου έδωσες εξηγήσεις που έψαχνα χρόνια να της βρω. Το θυμάμαι τώρα και με γεμίζει και τώρα ακόμα. Απλά και μόνο στην σκέψη του.
Σ' ευχαριστώ και πάλι.

George είπε...

Αγγελίτσα μου
είναι καλό να μαθαίνεις. Εγώ δεν μπορώ γμτ! :(
Πάντα τα ίδια λάθη και ξέρεις?? Κρατάς μυστικό??
Έχω αρχίσει να τα λατρεύω γμτ μου!!!
Αδιόρθωτος ρομαντικός ή ρομαντικός βλάκας για πάντα.
Φιλιά .... τι να σκαρφιστώ τώρα?? εεεε καλοκαίρι έχουμε ακόμα ... ας είναι λοιπόν γεμάτα αλμύρα για να σε αφήσουν διψασμένη!! ;)

takis είπε...

Nα φέρω μια σκούπα να μαζέψω τα ψίχουλα και μια σφουγγαρίστρα για τα υγρά απο το πάτωμα....

Τι γίνεται..χαμός...

She είπε...

Nαι, Γιώργο, το εντόπισα!

Ο Γητευτής είναι όντως ένα από τα αγαπημένα μου..το σχόλιό σου που αφορά την ανάρτηση αυτή βρίσκεται ήδη στη θέση που του αρμόζει! Χαίρομαι που μέσα από τον Γητευτή βρήκες απαντήσεις στις απορίες σου! Σε ευχαριστώ για όλα και ειδικά για τα τόσο καλά σου λόγια!

Χαιρετώ!

Osiris είπε...

Η ομορφιά, βρίσκεται στα μάτια εκείνου που την αντικρίζει.
Με την ίδια λογική αγαπητέ George, η όποια αξία μπορεί να υπάρχει στο post μου, βρίσκεται σε σένα που μπορείς να αντιληφθείς και να κατανοήσεις...

Με συγκίνησες!!!

Μεγάλο και σπουδαίο το βραβείο σου, μα πιο μεγάλη η χερονομία σου.
Χαίρομαι πολύ που σε γνωρίζω...

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.

Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους όσοι πήραν τα βραβεία σου. ;)

Δύο δωράκια από μένα:

Ένα

Δύο

Καλό σου ταξίδι συνταξιδιώτη μου.

Fair Winds

George είπε...

taki μου
δεν χρειάζεται να φέρεις τίποτα. Οι επισκέπτες μου δεν κάνουν δουλειές εδώ. Κάθησε και απόλαυσε την παρέα μας. Γίνε ένα μαζί της και γέμισε την ψυχή σου με τις ομορφιές που υπάρχουν (αν υπάρχουν) εδώ.
Εεεε και αν θελήσεις να φλερτάρεις με καμιά απο τις υπέροχες κυρίες που υπάρχουν εδώ, μπορείς να το κάνεις, αλλά με διακριτικό τρόπο πάντα. ;)
Την καλησπέρα μου

George είπε...

Ανάσα μου
το συγκεκριμένο κείμενο σου έμεινε καλά αποθηκευμένο όχι μόνο στον σκληρό του υπολογιστή αλλά πρώτα αποθηκεύτηκε στην ψυχή μου.
Τις ευχαριστίες δεν πρέπει να της λές εσύ. Δεν είπα τίποτα που δεν ισχύει και είμαι βέβαιος πως όποιος έρθει μέχρι το σπιτικό σου θα καταλάβει και θα προσυπογράψει τα λόγια μου.
Οι ευχαριστίες δικές μου λοιπόν για τα όμορφα κείμενα που μας (με) χαρίζεις αλλά και για την τιμή που μου κάνεις με το να σε βλέπω εδώ ανάμεσα στους φίλους μου.

George είπε...

Πρέπει κάποιος να προβάλει την ομορφιά για να μπορέσουμε να την αντικρίσουμε εμείς οι υπόλοιποι. Και εσύ φίλε μου (έτσι σε θεωρώ και μου βγαίνει αυθόρμητα ) αυτό έκανες την πρόβαλλες τόσο άπλετα στα μάτια μου που άγγιξε την ψυχή μου.
Η συγκίνηση είναι ένα συναίσθημα που δείχνει όμορφη ψυχή. Και εσύ την έχεις φίλε μου για να μπορείς να συγκινείσαι.
Τα δώρα σου είναι πανέμορφα. Στους επισκέπτες μου τους προτείνω να τα απολαύσουν.
Και επειδή το ξέρω πως είσαι Πειρατής, να ξέρεις πως αν κάποια στιγμή ξεμείνεις απο μούτσους έρχομαι παρέα σου εγώ.
Να περνάς όμορφα.

takis είπε...

Να φλερτράρω είπες?
Σε έχουνε σκάσει ε?

μπα εγω είμαι οσίος παρθένος (κατά Ασκαρ τουλάχιστον) και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου αμαρτίες..ουτε καν σαν σκέψη..αφου και τώρα που το γράφω αμέσως μετά μόλις κλείσω τον υπολογιστή θα παω για μετάνοιες, προσευχή και κανένα βούρδουλα....

George είπε...

Τακι μου
καλά αν δεν θες μην το κάνεις. ;)
Μα αμαρτία το φλέρτ?? Χμμ τελικά μήπως πάς στο Όρος μαζί με τον άσκαρ??
Ελπίζω τον υπολογιστή να μην το κλείσεις ποτέ, έτσι θα πάνε περίπατο όλα αυτά τα βάναυσα που αναφέρεις. :)
Την καληνύχτα μου.

Vassilis είπε...

Γιώργο, ευχαριστώ πολύ που με έβαλες στη ... λίστα :). Mπορεί να άργησα λίγο να έρθω για την παραλαβή, αλλά τρέχω για να ετοιμάσω μία παρουσίαση που έχω να κάνω την Κυριακή και έχω "μπλέξει" μέσα στις διαφάνειες!

George είπε...

Βασίλη μου
δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς. Εγώ είπα απλά τις σκέψεις μου και θεωρώ οτι το βραβείο το αξίζεις πέρα ως πέρα. Μπορεί να είμαστε λίγο καιρό ο ένας στα λίνκ του άλλου αλλά τυχαίνει να διαβάζω τις απόψεις σου εδώ και πολύ καιρό. Οπότε όπως είπα μου ταιριάζουν οι σκέψεις σου.
Την καλημέρα μου και καλή επιτυχία στην παρουσίαση.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Πάντως, νομίζω πως ο πιο επίκαιρος άγιος είναι ο Δοσάς που γιόρταζε στις 20 Αυγούστου!

George είπε...

φίλε μου άσκαρ
μα ποιός είναι αυτός ο άγιος?? Δεν τον γνωρίζω.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα George
Δεν μου αρέσει να χαλάω χατήρια..η βοήθεια του κοινού λοιπόν..
Άντρας ανάμεσα σε δύο αντίθετες γυναίκες.
Ονειρεύεται την γυναίκα-σύζευξη των δύο για να γίνει ευτυχισμένος.
Τι θα πάρει στο τέλος;
Σήμερα στο "Ανάμεσα σε δύο κόσμους".
Μάντεψε...

George είπε...

μικρή κόκκινη αλατοπιπερίτσα
σε ευχαριστώ που μου κάνεις το χατήρι! ;) Χαμογελώ γιατί με ξάφνιασες ευχάριστα.
Χμ! άντρας ανάμεσα σε δύο αντίθετες γυναίκες? Γυναίκα- σύζευξη?? Υπάρχει τέτοια? Δηλαδή η μια να συμπληρώνει την άλλη. Και αυτός μαζί της για ευτυχία. Χμμμ ! Δύσκολο το κόβω! Είναι μάλλον αρκετά ιδεατό για να το βρει. Θεωρώ οτι στο τέλος θα πάρει το ανικανοποίητο που θα τον οδηγήσει σε νέα εξερεύνηση. Συγχρόνως μάλλον θα μπαίνει σε συνεχείς συγκρίσεις. Δηλαδή. Όταν θα έχει δει τα δύο άκρα απο τις αντίθετες γυναίκες δύσκολα θα προτιμήσει την μέση λύση της γυναίκας που συνδυάζει κάτι απο τα άκρα των δύο πρώτων.
Τίποτα ο συλλογισμός μου καταλήγει πάντα οτι αυτός θα είναι ανικανοποίητος και θα ψάξει για νέες περιπέτειες.
Μάλλον με έβαλες δύσκολο θέμα να μαντέψω ή μάλλον κάτι πάει στραβά στην λογική μου.
Μπα! Είμαι βέβαιος οτι πάλι απέτυχα!
Τουλάχιστον να σου πώ την καλημέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ...δεν θα σου απαντήσω τώρα..
Το βραδάκι με το παραμύθι!!
Καλό ΣΚ κι ένα χαμόγελο :)

George είπε...

Θα περιμένω με αγωνία! Καλό ΣΚ και σε εσένα.

Global Greek είπε...

Βίου βίου Γιώργο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και είμαι σίγουρη οτι δεν πρόκειται για λάθος, χαχαχαχα. παραλίγο να σχολιάσω στο προηγούμενο πόστ σου γιατί μπερδεύτικα που έχεις τα σχόλια δίπλα στον τίτλο κι οχι στο τέλος του κειμένου. χιχιχιχι. Γύρισα απο τις διακοπές οπότε θα τα λέμε τώρα πιο συχνά και πάλι. Αραβικό χαιρετισμό και καλησπέρα!

George είπε...

Γκλομπαλάκι μου
χαίρομαι που γύρισες και μάλιστα χαρούμενη σε νιώθω. Σημαίνει πως ο σκοπός του ταξιδιού ήταν πετυχημένος. Απο τις φωτογραφίες σου αν κρίνω περνούσες όμορφα.
Για το λάθος πλέον δεν έχω ευθύνη και έτσι κοιμάμαι ήσυχος. Έκρυψα και το πρωτότυπο και μοίρασα αντίγραφα οπότε δεν μπορεί πλέον να μου το πάρει κανείς. ;)
Προσαρμόσου στους ρυθμούς σου και σίγουρα θα τα λέμε συχνά.
Την καληνύχτα μου καθώς είναι πιά αρκετά προχωρημένη η ώρα και μια αγκαλιά για τα καλωσορίσματα.

Πηνελόπη είπε...

Καλα... σου φανερωσε προτου του αναψεις κερι?!
Παει... χαλασανε κι οι Αγιοι...

George είπε...

Είδες βρε Πηνελόπη??? Τόσα χρόνια με είχε αδικημένο όμως. Του άναβα κερί και δεν μου φανέρωνε τίποτα. Φέτος με αντάμοιψε.

Καλωσήρθες εδώ