Δευτέρα, Ιουλίου 27, 2009

Ψυχανάλυση κατεπειγόντως.


Ορίστε δεν πρόλαβε να στεγνωσει το "μελάνι" που έλεγα οτι θελω να ειναι χαρούμενη η εβδομάδα μου (σε απαντηση μου σε σχόλιο της Κοραλλένιας) και ήρθαν τα πρώτα σύννεφα.
Έκανα πάλι την μαλακία μου και κατάφερα να πληγώσω ανθρώπους που πιστεύω πως με αγαπούνε ή τέλος πάντων ανθρώπους που μου δείχνουν την συμπάθεια τους.
Μου φαίνεται πως χρειάζομαι ψυχανάλυση. Δεν μπορώ να εξηγήσω ώρες ώρες την συμπαριφορά μου. Κάνω κάποιες εντελλώς αψυχολόγητες ενέργειες και καταφέρνω να στεναχωρώ του ανθρώπους γύρω μου. Και το θέμα είναι οτι οι προθέσεις μου μόνο τέτοιες δεν ειναι. Δηλαδή δεν το κανω για να τους στεναχωρήσω, να τους πληγώσω, να τους αμφισβητήσω ή να τους κάνω να αισθανθούν άβολα. Το εναντίον. Απο το ενδιαφέρον μου και την αγάπη μου για αυτούς, μπορεί να πώ ή να κάνω μια ενέργεια χωρίς να σκέφτομαι το πως θα το εισπράξει ο άλλος. Και όταν διαπιστώνω οτι αυτό στεναχώρησε τον άλλον, σκάω.
Ετσι λοιπόν και σήμερα την έκανα την μαμακία μου. Ενώ ότι έκανα, το έκανα απο την αγάπη μου και τον θαυμασμό μου για ένα πρόσωπο που αγαπώ , εκτιμώ και σέβομαι, τελικά κατόπιν ώριμης σκέψης (ανάθεμα την δεν μπορεί να έρχεται νωρίτερα??? ) κατάλαβα οτι τελικά δεν βγήκε έτσι σε αυτόν. Είμαι να σκάσω τώρα. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί μου συμβαίνει αυτό?? Είμαι αυτοκαταστροφικός?? Γεννήθηκα για να στεναχωρώ τους γύρω μου??Ή τόσο απερίσκεπτος και εγωιστής που δεν βλέπει πέρα απο την μύτη του??
Τίποτα! Χρειάζομαι ψυχανάλυση κατεπειγόντως.


24 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ελα βρε ψυχή μου, μια χαρά κυλάει η εβδομάς.
Μπορεί και να μην το εισέπραξε έτσι, αλλά αν είναι τα πράγματα όπως νομίζεις ... πάει χάθηκες
:-))

Ψύχραιμα και Καλή σου εβδομάδα,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

George είπε...

Γλαρένια μου σε ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις. :))))
Εισαι τόσο γλυκειά!!!! )))))
καλή εβδομαδα και σε σενα
Αλλά μπα μου θυμωσε και είπε οτι δεν θελει να με ξαναδεί.
Μάλλον ήταν μεγάλη η μλκ μου. :(

Όπως τα λες. Γεννήθηκα για την καταστροφη. :(

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Γιώργο!

Τι είναι αυτά που διαβάζω;

Όμως μην ανησυχείς ότι και να έχεις κάνει αφού οι προθέσεις σου ήταν όμορφες δεν νομίζω να μην τις αντιληφθεί ο άλλος… αν δεν μπορέσει να τις καταλάβει δεν φταις εσύ… μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι…

Έχω ένα βράχο/καναπέ στον ωκεανό μου και διάθεση να ακούω...ότι πρέπει για ψυχανάλυση!

Λοιπόν… αρχίζουμε; Τι θυμάσαι σαν έμβρυο; χαχαχαχαχα

Ένα αστειάκι κάνω για να αλλάξει λίγο η διάθεσή σου…

Global Greek είπε...

Καλημέρα Γιώργο, μήπως σου συμβαίνει αυτό τόσο συχνά γιατί σκέφτεσαι οτι οι άλλοι σκέφτονται όπως κι εσύ? "κρίνεις" δηλαδή τους άλλους με τα δικά σου κριτήρια? αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ κι επίσης δεν σκέφτομαι πολύ πριν μιλήσω και οι λέξεις βγαίνουν συχνά διαφορετικές απ'οτι εννοώ. σε καταλαβίνω απόλυτα. εφόσον λες οτι σου συμβίνει συχνά είναι σούπερ που το συνειδητοποιείς, το πρώτο βήμα να το διορθώσεις.

Εκτός κι αν ήταν ο άλλος "παρεξηγιάρης"... εσύ ξέρεις καλύτερα γιατί συμβαίνει..

George είπε...

Κοραλλένια μου
καλή σου ημέρα. Λοιπόν κάθομαι στον καναπέ βράχο σου (μήπως πιαστώ λιγάκι σε αυτό???) και αρχίζω να εξιστορώ τι θυμάμαι.
Λοιπόν θυμάμαι ένα κόκκινο τοπίο πολύ υδαρό. Επίσης θυμάμαι ένα σωλήνα που δεν με άφηνε να φύγω. Ήταν κατι σαν τριχιά που με κρατούσε δέσμιο σε εκείνο το σκοτεινό κόκκινο υδαρές δωμάτιο. Θυμάμαι επίσης έντονα την τελευταία μου μέρα εκεί. Ένιωθα κάτι να με σπρώχνει για να φύγω απο εκεί αλλά εγώ αντιστεκόμουν. Με πίεζαν να πάω προς ένα πολύ φωτεινό σημείο αλλά εγώ δεν ήθελα. Αυτό κράτησε για ώρες πολλές. Φοβόμουν οτι και να βγω εξω απο εκεί δεν θα μπορούσα να πάω και πολύ μακριά καθώς με κρατούσε η τριχιά. Ήμουν μόνος όμως και οι υπόλοιποι ήταν πολλοί. Κάποια στιγμή με πίεσαν τόσο πολύ που κατάφεραν να μου βγάλουν το κεφάλι στο φως. Τυφλώθηκα δεν έβλεπα τίποτα και ένιωθα να κόβεται η ανάσα μου. Παραδόθηκα και με βγάλανε ολόκληρο στο φως. Ήταν μεσημέρι νομίζω γιατί στο τραπέζι δίπλα μου έβλεπα πιάτα μαχαίρια πιρούνια και ποτήρι με κρασί. Άπλωσα τα χέρια μου να πάρω αλλά η τριχιά δεν με αφηνε να τα φτάσω.
Τότε ήταν που άκουσα για πρώτη φορά την φράση που σημάδεψε την ζωή μου. 'Πως ειναι έτσι αυτό??? " και συνέχισε μια άλλη φωνή να λέει. "Πώπω !!! Αυτό ζορίστηκε πολύ και έχει βγει μπλαβιασμένο. " αυτό ήταν . Εκείνη η φωνή με αποτελείωσε. Έπεσα σε ύπνο και ξύπνησα μετά απο ωρες αφού πια με είχε κόψει η πείνα.

Γιατρέ μου μόνο αυτά θυμάμαι απο την ζωή μου ως έμβρυο. Μήπως είναι ανησυχητικό ???????

Την καλημέρα μου.

George είπε...

γκλομπαλάκι μου
με παρακολουθείς??? Πώς ξέρεις με τόση μεγάλη λεπτομέρεια τι κάνω?? Μήπως να ψάξω τον χωρο για κάμερες?? Βρε μπας και αυτό το μαύρο πράγμα πάνω απο την οθόνη με καταγράφει και σου τα στέλνει???
Ακριβώς έτσι γίνεται γκλομπαλάκι μου. Θα συμπλήρωνα μάλιστα οτι πολλές φορές όχι μόνο λέω ότι αισθάνομαι αλλά και κάνω αυτό που αισθάνομαι ωραίο. Και τότε αρχίζουν τα βάσανα μου. Ο αποδέκτης με παρεξηγεί και νομίζει άλλα απο αυτά που εγώ είχα διάθεση να κάνω ή να πω. Και στο τέλος εγώ πληγώνομαι. Ενώ έχω τόσο αγαθές προθέσεις να κατηγορούμε ως πολύ πονηρός και κακός. :( Πίκρα.

Και να σου πω και κάτι. Όχι δεν φταίνε οι άλλοι. Σκεπτόμενος καλύτερα μπαίνω στην θέση του άλλου και ξαφνικά συνειδητοποιώ οτι ίσως στην θέση του να τα εκ λάμβανα και εγώ όπως εκείνος. Και το ράκος είναι πλέον μέσα μου. Φρίκη. :(
τίποτα το μόνο που με σώζει ειναι η ψυχανάλυση στην πολυθρόνα του Φρόϋντ.

Global Greek είπε...

xaxaxa, είμαι ο big brother σε αραβική έκδοση, καλά το κατάλαβες ;-)) λοιπόν, ο ψυχολόγος θα σου κοστίσει μια περιουσία. Ηδη η Κοραλλένια πρόσφερε τον βραχοκαναπέ της. Προσφέρω κι εγώ τον αραβικό καναπέ μου! η ψυχανάλυση μέσω μπλοκόσφαιρας είναι η πιο αποτελεσματική και είναι και τζάμπα βρε!!

George είπε...

γκλομπαλάκι μου
δηλαδή να ψάξω την κάμερα μήπως φοράει κελεμπία????
Λοιπόν εχεις δίκιο. Ο ψυχολόγος θα μου στοιχίσει μια περιουσία, καθώς νομίζω οτι δεν θα θέλει να τελειώσει μαζί μου. :)
Ήδη όπως είδες αποδέχτηκα τον βραχοκαναπέ της κοραλλένιας γιατί όχι λοιπόν και τον αραβικό καναπέ απο σένα?? (αλήθεια τι διαφορά έχεις απο τους υπόλοιπους καναπέδες ?? )
Κάθομαι λοιπόν στον αραβικό καναπέ (που ελπίζω να είναι πιο άνετος απο τον βραχοκαναπέ (πιάστηκα μια ώρα εκεί, ούτε ένα μαξιλάρι δεν είχε φροντίσει να βάλει η κοραλλένια :))) και είμαι έτοιμος να αρχίσουμε την ψυχανάλυση. Σας ακούω ωραία μου γιατρέ (δεν σε ξέρω αλλά η φαντασία μου ωραία σε θέλει :)) σε τι θέλετε να απαντήσω.

Global Greek είπε...

χαχα, ο αραβικός είναι τεράστιος και πολύ πολύ μαλακός οπότε προσοχή μην σε πάρει ο ύπνος.

Λοιπόν, αγαπητέ ασθενή/συνασθενή/πελάτη/Γεώργιε, θέλω να κλείσεις τα μάτια σου και αφού αυτουπνωτιστείς (δεν μπορώ να τα κανω όλα εγώ!) θέλω να σκεφτείς ποιά άτομα, συγγενικά φίλοι κτλ. με μεγάλη επιρροή στη ζωή σου, σε έχουν κάνει, ή σε κάνανε να νιώθεις όπως έννιωσε το θύμα της ανάρτησής σου.

οταν τα/τον/την βρείς θέλω να αναλύσεις συναισθηματικά και λογικά τι κοινά χαρακτηριστικά έχει η δική σου συμπεριφορά και να διαπιστώσεις μήπως είναι συνήθεια/αποτέλεσμα του τρόπου που έμαθες να επικοινωνούν μαζί σου αυτά/ό τα/το άτομα/ο.

οταν τελιώσεις, δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις γιατί είμαι άσχετη απο ψυχολογία και το κόλπο με τον καναπέ το έκανα μόνο και μόνο για να σου υπερχρεώσω τον καφέ :-) xaxaxaxaxa, τουλάχιστον ελπίζω να σου έφτιαξα τη διάθεση ;-)))

ντα ντάν!

Σοφία είπε...

Εγώ λέω αντί για ψυχανάλυση να πας να βρεις τον άνθρωπο που (πιστεύεις ότι) πλήγωσες, να εξηγήσεις γιατί φέρθηκες όπως φέρθηκες και να ζητήσεις συγγνώμη. Πιο απλό, πιο αποτελεσματικό, πιο οικομικό και πολύ λιγότερο ψυχοβγαλτικό από τη διαδικασία της ψυχανάλυσης (η οποία είναι και αμφίβολης αποτελεσματικότητας). Φιλιά!

George είπε...

αγαπητό/τη/το μου/σου/του (είπα να χρησιμοποιήσω και εγώ πολλαπλές επιλογές στα άρθρα για να κάνω εντύπωση) (βλέπεις με εντυπωσίασες με τα δικά σου) :)
κάθομαι στον καναπέ σου (μμμμ ωραίος είναι τούτος, μαλακός και άνετος ... μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα εκτός απο ύπνο ;) ) και αρχίζω την απάντηση των ερωτήσεων σου. (να σου συστήσω να κάνεις μια μια τις ερωτήσεις γιατί τις ξεχνάω λόγο αλτσχάϊμερ)
Λοιπόν ( η αυτούπνωση ήρθε ακαριαία ) τα άτομα απο τον περιγυρω μου με κανανε να αισθανθώ έτσι είναι 1,2,3,4,5,6,....... μήπως να πω αυτά που δεν με κάνανε να αισθανθώ έτσι? νομίζω πως ειναι λιγότερα για την ακρίβεια ...... μάλλον δεν ειναι κανένα. Βλέπεις όλα τα άτομα με κανανε να αισθάνομαι ετσι. Απο μικρό παιδί όλοι όσοι με περιτριγυρίζουν ασκούν επιρροή πάνω μου και με κάνουν να αισθάνομαι όπως εγώ στην ανάρτηση. Μήπως να άλλαζα συγγενείς και φίλους ?? ( θα γλύτωνα και τις ψυχαναλύσεις τώρα)

Και μια και τα βρήκαμε τα κοινά χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά τους είναι πολλά. Όλα με θεωρούν οτι εγώ πρέπει να κάνω τα πάντα. Να σκέφτομαι, να αποφασίζω, να το κάνω και στο τέλος να τα χαίρονται αυτοί. Για παράδειγμα : Εγώ πρέπει να σκεφτώ τι θα φάμε την επόμενη μέρα. Εγώ πρέπει να αποφασίζω τι ώρα θα φάμε. Εγώ πρέπει να αποφασίζω ποτε πρέπει να μαγειρευτεί το φαγητό. Εγώ πρέπει να κάνω το φαγητό. Και τέλος εγώ πρέπει να τους ρωτήσω αν τους άρεσε για να το ξανακάνω αν χρειαστεί. Αυτοί απλά το απολαμβανουν. (πάντως αυτό που χρησιμοποιώ πολλές φορές την λέξη εγώ μήπως ειναι πολύ εγωιστικό???)
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν το δράμα είναι μεγάλο.
Αααα βλέπω φτάσαμε στο τέλος. Και τόση ώρα πίνεις μονη σου καφέ. Και τωρα μάλιστα θέλεις να σου τον πληρώσω και όλας τον καφέ ε???
Εντάξει. Πάω κάτω στον καφετζή να πληρώσω τον καφε.

Ουυυφφφφ ξέχασε να μου ζητήσει αμοιβή!!!!!!!!!!

George είπε...

Σοφία μου
την συγνώμη μου την ζήτησα αμέσως μόλις κατάλαβα οτι παρεξηγήθηκα. Φαινομενικά την αποδέχτηκε και φάνηκε να μην δινει συνέχεια. Εμένα πάντως με πλήγωσε και αισθάνθηκα άσχημα με μένα. Τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί κανει συχνά τέτοιες μλκ.
Ελπίζω και στην ψυχή του να μην έχει μείνει κανένα ψεγάδι. Βλέπεις οι ψυχές είναι πάντα ευαίσθητες και πληγώνονται εύκολα και δύσκολα θεραπεύονται. Ελπίζω λοιπόν να έφυγε και απο εκεί.
Την καλημέρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη γελάω με αυτό που άκουσες μόλις ήρθες σε αυτόν τον κόσμο! Χαχαχαχαχαχαχα

Αλλά καλώς είσαι και εσύ… σε μια μέρα έκανες δύο συνεδρίες με δυο διαφορετικούς ψυχαναλυτές! χαχαχαχαχα….

Η δικαιολογία που βρήκες για τον σκληρό μου καναπέ…. Με πλήγωσε…. χαχαχαχαχαχα

Άντε πήγαινε στον Αραβικό να δούμε τι θα καταλάβεις! χαχαχαχαχα

Global Greek, αστειεύομαι έτσι!

Τα φιλιά μου και στους δυο σας!

George είπε...

Κοραλλένια μου
χαίρομαι που ο δικός μου στιγματισμός μιας ολόκληρης ζωής σε κανει χαρούμενη :(
Όσον αφορά τις δύο συνεδρίες εεεε (μεταξύ μας στο γκλομπαλάκι πάω δωρεάν, δεν πληρώνω μια, μονο τον καφέ της ) ειπα να εκμεταλλευτώ την παρουσία σας για ταχύτερη ανάρρωση.
Βέβαια ο καναπές σου εεεεε όπως και να το κανουμε είναι σκληρότερος απο του γκλομπαλακίου. Δεν φταίω εγώ που χρησιμοποιείς βράχινο καναπέ. Βέβαια έχει ένα καλό. Έχει θέα στα κοράλλια και εμένα με αρέσουν τα κοράλλια. Μόλις θα πιάνομαι στον δικο σου καναπέ θα μου επιτρέπεις να πηγαίνω στον αραβικό έτσι??
Όχι για μένα. Για τα φουκαριάρικα τα κοκκαλάκια μου. :))))))
(έχει ακόμα πέραση αυτή η διαφήμιση ??? )
Επειδή δεν βλέπω εδώ κοντά το γκλομπαλάκι να έπαιρνα εγώ και τα δικά της φιλιά για να της τα μεταφέρω????

Άντε καιρός να γίνουμε τρεις!!!!!!!!!!

;)

Global Greek είπε...

χαχαχα, εδώ είμαι εδώ είμαι! Κοραλένια λέω αν συνεταιριστούμε! εσύ θα αναλαμβάνεις την ψυχανάλυση κι εγώ την χαλάρωση. Θα ξεκινούν απο τον βραχοκαναπέ σου με θεα τα κοράλια και θα στέλνω εγώ το χαλί του αλαντίν μετά να τους μεταφέρει στην καναπεδάρα μου (Γιώργο είναι απλά τεράστιοι, αυτή είναι η διαφορά και παίζει επίσης πολύ το χρώμα χρυσαφί!! αηδία δηλαδή αχαχαχαχα), λοιπόν συνεχίζω θα τους μεταφέρει λοιπον το χαλί στον δικό μου για ένα μαροκινό τσάι και μοιρωδικά να τους χαλαρώνουν μαζί με έναν ναργιλέ! θα τους χρεώνω μόνο τον καφέ, αλλά χρυσάφι. business παιδί μου business ΄-))

Γιώργο μου, αισθάνεσαι τουλάχιστον καλύτερα με τα καραγκιοζιλίκια μας???

George είπε...

γκλομπαλάκι μου
έλα βρε να σου δώσω τα φιλιά της Κοραλλένιας. (ρε κοραλλένια εξήγεισε της οτι τα έδωσες για να της τα δώσω). Αααα κάτσε βρε καλή μου μην φεύγεις. :)
Τώρα με αυτόν τον συνεταιρισμό σας. Προαισθάνομαι οτι δεν με συμφέρει καθόλου. Λέω να μην το κάνετε.
Κοραλλένια μου ελπίζω να το σκεφτείς καλά και να μην ενδώσεις στην πρόταση του γκλομπαλακίου. Εγώ μια φορά την άκουσα και πήγαινε στο δικό της να δεις τι έπαθα. Όχι με τίποτα μην ενδώσεις. Προσπαθεί να σε παρασύρει και να σου κλέψει τους πελάτες.
Γκλομπαλάκι χρυσαφί χρώμα στον καναπέ είπες ε???? Χμμμμ έχει και το αγαπημένο μου κοκκινο μήπως????
Βέβαια εκείνο το μαροκινό τσάι και τα μυρωδικά μου μοιάζουν κάπως αισθησιακά. Και συνάμα σαγηνευτικά. Προσθέτεις μάλιστα και τον ναργιλέ που δίνει και την αίσθηση του να ζαλιστώ και να μην ξέρω τι κανω. (να θυμηθώ να αφήσω το πορτοφόλι στην κοραλλένια για να μου το προσέχει)
Εεεε μην τα γυρνάς τώρα με τον καφέ. Ξέρω οτι τον παίρνεις πάμφηνα, ε όχι να τον πληρώνω χρυσάφι. Άσε που αρκούμε με το τσάι. Καιρός να αρχίσω και την υγιεινή διατροφή.

Γκλομπαλάκι μου αισθάνομαι υπέροχα με την συντροφιά σας και όχι με τα καραγκιοζιλίκια σας. Το γέλιο ειναι σημαντικό στην ζωή μας. Την ομορφαίνει. Άσε δε που κάνει και τους υπόλοιπους να ανησυχούν.:)
Χαμογέλα λοιπόν !

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο μου,
Μου επιτρέπεις να μιλήσω λίγο με Global Greek;

Global Greek μου,

Μια χαρά μου ακούγεται… πρώτα θα πνίγονται στο δικό ωκεανό με την ψυχανάλυση… ο Γιώργος θα τους δίνει το φιλί της ζωής να τους συνεφέρνει και μετά θα παθαίνουν εγκεφαλικό από την τιμή του καφέ σου και θα αποδημούν από το παλάτι σου για τον Παράδεισο χαχαχαχαχαχαχ

Θα είναι πελάτες μιας μόνον επίσκεψης! χαχαχαχαχα

Μάλλον δεν θα είναι κερδοφόρο! χαχαχαχα

Πολλά φιλιά!

Global Greek είπε...

xaxaxa, λοιπόν Κοραλλένια είμαι μέσα! Γιώργο, να'σαι καλά που με την ανάρτησή σου έδωσες ζωή σε μια καινούργια επιχήρηση. χαχαχαχαχα.

Λοιπον δεν πειράζει αν παθαίνουν εγκεφαλικό γιατί θα τους έχουμε ληστέψει ήδη και θα τους στέλνουμε σε φίλο χειρουγρό για καρδιακή επέμβαση οπότε θα τους ξυλώνει κι αυτός! Καλά μιλάμε μπορούμε να χτίσουμε ολόκληρη μαφία!!!

Γιώργο συμφωνώ με την ατάκα περι χαμόγελου! Αλήθεια τρέχεις ακομα?? θα σου απαντήσω σε λιγάκι απο το μπλόκ μου, καλά γέλασα πολύ οταν διάβασα τι έπαθες! σου έρχεται σύντομα απάντηση, ετοιμάσου!!

Φιλάρες και στους δυο!!

Global Greek είπε...

Γιώργο να πώ και κάτι άλλο...

πέρασα ένα πολύ ευχάριστο πρωίνό με το "χτίσημο" που κάναμε μέσω της ανάρτησής σου :-)

George είπε...

Κοραλλένια μου και γκλομπαλάκι μου
έχω μείνει άφωνος. Ήξερα οτι το γυναικείο μυαλό είναι σατανικό αλλά σε τέτοιο βαθμό δεν το πίστευα με τίποτα.
Με δυο απλά λόγια με πετάξατε σαν τρίχα απο το ζυμάρι τα βρήκατε μεταξύ σας στήσατε επιχείρηση και ετοιμάζεσται να τα κονομήσετε χοντρά.
Ε λοιπόν το μόνο που μένει να κάνω είναι να σας βγάλω το καπέλο μου.
Εισαστε πανέξυπνες με ένα χιούμορ απίστευτο και αστείρευτο και συνάμα απίστευτα σατανικές.
Λοιπόν παίρνω το καπελάκι μου και αποχωρώ πάραυτα καθώς σε λίγο με βλέπω όχι απλά κάτω απο τους καναπέδες σας αλλά απλά να σας αδειάζω τα απορρίματα.
Σας φοβήθηκε το μάτι μου.

Σας γλυκοφιλώ και τις δύο.
ΥΓ. Γκλομπαλάκι ελπίζω να βρω απάντηση για το τρέξιμο μου. Έρχομαι άμεσα για να δω.

nelly είπε...

Κανεις κι εσυ μαλακιες?!
Κοιτα να δεις...

George είπε...

Νέλλυ μου
με πληγώνεις!!!
Μα πίστεψες οτι είμαι εξωγήϊνος??
:)
Νάσαι καλά όμως!

Artanis είπε...

Εχουμε ψυχολόγο στη μπλογκόσφαιρα και την λένε Μαρίακρίστυ...Αλλά δεν την έχω περάσει στο μπλογκρολ...Κάπου μέσα στα σχόλια θα είναι πάντως...

George είπε...

Γλυκειά μου Artanis
ευχαριστώ για την πληροφόρηση περί της ψυχολόγου. Ίσως να την χρειαστώ κάποια στιγμή. Θα την ψάξω να την βρω. Πάντως το συγκεκριμένο θέμα το ξεπέρασα με την χιουμοριστική διάθεση που δείξαν οι συνμπλόγκερ μας Κοραλλένια και Γκλομπαλάκι. Μετά τις δικές τους ιατρικές συμβουλές :) κατόρθωσα να το προσπεράσω και αυτό. Ελπίζω να αργήσει να ξαναβρεθεί στο δρόμο μου μια τέτοια κατάσταση που περιγράφεται στο ποστάκι.
Σε ευχαριστώ πάντως. :)