Δευτέρα, Ιουλίου 20, 2009

Εκδρομή


Έχω λίγη ώρα που επέστρεψα απο ολιγοήμερη εκδρομή στο όμορφο Αίγιο. Μετά απο πολύωρη οδήγηση να και λίγος χρόνος για ξεκούραση. Αυτήν την φορά δεν έκανα το λάθος να μην τραβήξω ούτε μια φωτογραφία. Καλά βέβαια μην φαντάζεσται οτι ήμουν με την φωτογραφική στο χέρι. Τέλος πάντων όπως και να έχει υπάρχουν μερικές που θα τις δείτε.
Πάντως κάθε φορά που βρίσκομαι εκεί έχω μια αίσθηση οτι βρίσκομαι σε άλλη χώρα. Νομίζω οτι η διαφορά κουλτούρας με την πόλη που μένω είναι μεγάλη. Βέβαια δεν είναι η συγκεκριμένη πόλη που με οδηγεί σε αυτήν την σκέψη αλλά γενικά και κάθε άλλη παραθαλάσσια πόλη. Εκεί όλος ο κόσμος το καθημερινό κολύμπι δεν το χάνει με τίποτα. Μα αέρα έχει μα ήλιο καυτό είναι μόνιμα στην παραλία να κάνει ηλιοθεραπεία και να κολυμπά μόλις πολυζεσταθεί. Αντίθετα με μένα που την πολύ ζέστη δεν την αντέχω. Προτιμώ να πάρω αγκαλιά το κλιματιστικό παρά να ξεροψήνομαι στον καυτό ήλιο. Έτσι λοιπόν περιορίστηκα στο ένα μπάνιο αλλά σε αρκετές βραδινές βόλτες στην παραλία.
Όμορφα ήταν αλλά σύντομο. Κάνω όμως υπομονή για τον Αύγουστο που θα είναι και το κυρίως πιάτο των διακοπών μου.
Ορίστε μερικές φωτογραφίες της πόλης του Αιγίου όπως φαίνονται απο το φέρρυμποτ την ώρα που πλησιάζει στο λιμάνι.






6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι προγεύσεις διακοπών είναι πραγματικά υπέροχες…

Εγώ πάλι αν και απολαμβάνω όσο γίνεται το «κυρίως πιάτο» των διακοπών τον Αύγουστο, πάντα φεύγω ένα όμορφο ταξίδι τον Σεπτέμβριο έστω και για λίγες μέρες και πίστεψε με είναι πολύ όμορφη αυτή η αίσθηση…

Σοφία είπε...

Μήπως είναι τουρίστες αυτοί που ξεροψήνονται;

Ωραίες φωτογραφίες :-)

George είπε...

κοραλλένια
καλά το είπες!! Πρόγευση διακοπών. Είναι σαν το τσιμπολόγημα που κάνουμε πριν το κυρίως γεύμα. Μμμμμ και αυτά τα τσιμπολογήματα με αρέσουν ιδιαίτερα :)
Πάντως αυτό με τις διακοπές του Σεπτέμβριου δεν το έχω κάνει ποτέ. Φαντάζομαι πάντως οτι θα είναι όμορφα και σίγουρα χωρίς την πολυκοσμία που καμιά φορά εκνευρίζει.

George είπε...

Σοφία μου
όχι το αντιθέτως θα έλεγα. Ντόπιοι όλοι!! Βέβαια άκουσα και την άποψη πως αν δεν απολαύσεις τώρα το καλοκαίρι την θάλασσα πότε θα την απολαύσεις?? λες και η θάλασσα θα φύγει. Εμένα με αρέσει η θάλασσα ακόμα και τον χειμώνα με το αγρίεμα της.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

΄Εεεεελα... 1 ώρα και 10' παρακάτω διακοπεύουμε, όοοοοταν δεν έχουμε μαστοριλίκια
:-)

Σεπτέμβρης ο ωραιότερος μήνας

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

George είπε...

Γλαρένια μου
εγώ τον Αύγουστο κάνω τις διακοπές μου. Τώρα απο σπόντα βρέθηκα εκεί. Αλλά που ξέρεις μπορεί να τα πούμε καμιά φορά και απο κοντά.
:)