Τρίτη, Ιουνίου 19, 2007

Στο κυκλαμινο του βουνού

Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες τα μπλόγκ των φίλων να αδρανούν ή να κλείνουν.Θέλω να πιστεύω πως δεν θα είναι παντοτινή η αδράνεια. Λέω πως φταίει το καλοκαίρι και η φθορά του χειμώνα.
Θέλω όμως να πώ έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό στο Κυκλάμινο που δηλώνει κουρασμένη και απογοητευμένη. Να της ευχηθώ να ξαναβρεί την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσει. Και επειδή δεν μπορώ να αφήσω τα λόγια μου στο δικό σου, να ευχηθώ καλό καλοκαίρι Ελπίδα.

Μια μικρή φωτό για σένα Ελπίδα. Καλά να περνάς πάντα.

8 σχόλια:

nyctolouloudo είπε...

μπράβο!
καλά έκανες και το έγραψες....

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μπράβο George,
Κι΄εγώ λυπήθηκα πολύ, όμως προτιμητέο είναι να μείνει, αφού μόνη της το επέλεξε, λίγο εκτός κάποιων διαδικασιών που την κούρασαν
Προσπάθησα κι' εγώ επανειλημμένως να της στείλω κάποιο μήνυμα, μα δεν τα κατάφερα.
Ξέρω θα επανέλθει δριμύτερη η ...Μούσα των Κενταύρων

Γλαρένιες αγκαλιές

George είπε...

Νυχτολούλουδο και Γλαρένια είναι αλήθεια οτι το τελευταίο διάστημα χάνομαι απο τα μπλόγκ ανθρώπων που θα έπρεπε να τα επισκέπτομαι συχνότερα. Έτσι λοιπόν άργησα να δώ και του Κυκλάμινου. Άλλες πάλι φορές έμπαινα διάβαζα αλλά δεν σχολίαζα.
Έτσι λοιπόν, νομίζω το όφειλα στην Ελπίδα να γράψω έστω αυτές τις δύο κουβέντες.
Ήταν και πιστεύω θα συνεχίσει σε λίγο καιρό να είναι απο τις καθαρότερες και αγνότερες φωνές του χώρου. Είναι άτομο που ότι γράφει το πιστεύει με πάθος ένταση και δύναμη. Της αξίζει η προσοχή όλων μας λοιπόν.

melomenos είπε...

πολύ καλά έκανες και έγραψες το post με κάληψες κι εμένα απόλυτα!

Ελπίδα είπε...

Γιώργο μου, όνειρο βλέπω; Πλάκα μου κάνεις, που λέει και ο Λαζόπουλος; Ήρθα να σου πω πως χαθήκαμε απότομα, αλλά εκείνη η πρόταση δεν αλλάζει και κοιτάζοντας τα θέματα που έχασα, σε βλέπω να μιλάς για μένα!
Με συγκινείτε παιδιά και δεν μου αξίζει. Σας ευχαριστώ πολύ!
Είμαι αυθόρμητος τύπος και δυστυχώς ενθουσιάζομαι ή απογοητεύομαι πολύ εύκολα και το δείχνω. Δεν μου φταίτε εσείς, αν κάποια πράγματα η καταστάσεις με "ζορίζουν" και κλωτσάω...
Να είστε όλοι σας καλά!
Ευχαριστώ, γιώργο!
Να είσαι καλά κι όταν αποφασίσεις να ρθεις, πες μου, για να ρυθμίσω τους μουσαφιρέους μου.
Τα λέμε. Ο άντρας μου ανανέωσε την σύνδεση, παρόλο που γκρινιάζει, οπότε, αν και θα λείπω συχνά, δεν θα χαθούμε!
Φιλιά πολλά!

George είπε...

Ακόμα και τα όνειρα καμιά φορά βγαίνουν αληθινά. Μπορεί να αργώ να επισκεφτώ κάποιους μερικές φορές αλλά έμαθα όσους εκτιμώ να μην τους ξεχνώ.
Είσαι πράγματι αυθόρμητος τύπος όπως λές και απογοητεύεσαι εύκολα, αλλά μάθε τώρα απο μένα οτι ανθρώπους σαν εσένα τους αξίζουν οι τιμές καθώς ξέρουν να ζούν στην αλήθεια και όχι με ψέματα. Και σίγουρα εσύ ξέρεις να αναγνωρίζεις και την τιμή. :) Βλέπεις κάποιοι δεν ξέρουν ούτε αυτό.
Να είσαι καλά και να είσαι σίγουρη πως δεν θα χαθούμε. Μπορεί να αργώ αλλά δεν λησμονώ λέω για μένα.

Ελπίδα είπε...

Γεροί να είμαστε Γιώργο μου και όλα τα άλλα διορθώνονται.
Φιλιά και περαστικά στα ποδαράκια σου!

George είπε...

Είπες πάλι το καλύτερο Ελπίδα. Γεροί και όλα γίνονται.