Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2009

Ένα βραβείο ακόμα

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα ένα ακόμα βραβείο από την φίλη μου Εβίτα. Η ανάρτηση της πριν την απονομή των βραβείων έγραφε :

“Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στο χώρο των blogs, οι οποίοι είναι απίστευτα ευαίσθητοι και βγάζουν υπέροχα συναισθήματα. Τα blogs τους είναι ιδιαίτερα εφευρετικά και δημιουργικά και δεν στέκονται σε ανούσιες αναρτήσεις (όπως ίσως αυτό εδώ) αλλά πηγαίνουν τη σκέψη μας λίγο παραπέρα, μας κάνουν να προβληματιζόμαστε και να βλέπουμε ίσως και λίγο πιο πέρα από το εγώ μας. …….. “

award2_kreativ_blogger

Κρατάω τα δικά της γραφόμενα καθώς μου άρεσαν πολύ όπως τα έγραψε και προχωράω κατευθείαν στην απονομή στις δικές μου δέκα επιλογές.

  1. Στην πρώτη θέση θα βάλω την καλή μου φίλη Γλαρένια που όσο καιρό γνωριζόμαστε ιντερνετικά τα λόγια που γράφει η Εβίτα ταιριάζουν απόλυτα με αυτήν. Γλαρένια μου γίνε γρήγορα καλά και εμφανίσου στο χώρο καθώς τον νιώθω λειψό χωρίς την παρουσία σου.
  2. Δεύτερη θέση είναι η αγαπημένη μου ψυχούλα. Πάντα έχει μια όμορφη κουβέντα να πει, αν και μερικές φορές αισθάνομαι οτι κάτι κρύβει στα λόγια της. Πρέπει πάντως να ομολογήσω οτι έχει την μεγαλύτερη ποικιλία φιλιών. :)
  3. Στην τρίτη θέση είναι η φίλη Μαριλίτσα η όμορφη Σνουποδασκαλίτσα μας που μετά τα μαθήματα στο σχολείο δίνει μαθήματα και στο ιντερνέτ με το ήθος  και την καλοσύνη της.
  4. Τέταρτη θέση νομίζω ότι πρέπει να βάλω το Σκρουτζάκο παρότι τον έχει ήδη βραβεύσει και η ίδια η Εβίτα. Τον βάζω εδώ και νομίζω ότι είναι από τα μπλόγκ που έχει να δώσει πολλά. Μπορεί να μην  είμαι τακτικός σχολιαστής του αλλά πολλές φορές τον έχω διαβάσει και νομίζω ότι συνέχεια δίνει, ακόμα και με τα ανέκδοτά του. Διπλό βραβείο λοιπόν.
  5. Στην ξενιτεμένη φίλη Σοφία που πάντα με τα πόστ μας μαθαίνει πράγματα για την ζωή και την κουλτούρα της Ευρώπης αλλά και ειδικότερα για την ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  6. Στην καλή μου φίλη Freedula που αγγίζει πάντα την ψυχή μας. Τέτοια ομορφιά σκέψης δεν συναντάς εύκολα και σίγουρα η ομορφιά κρύβεται και στα συναισθήματα της. Αυτός που τα εισπράττει νομίζω πως είναι τυχερός.
  7. Στην Χριστίνα που της αρέσουν τα πάρτι και τα ξεσαλώματα. Άνθρωπο έξω καρδιά την νιώθω. Και σε αυτήν δεν είμαι πυκνός σχολιαστής αλλά όσες φορές και να διαβάσω θέμα της νομίζω ότι έχει να δώσει ομορφιές.
  8. Στον Αριστόδημο ή πασίγνωστο ως Άρης. Τα πόστ του είναι γεμάτα πληροφορίες και δοσμένα με μια ευγένεια ψυχής που σε μαγεύει. Νομίζω ότι πρέπει να είναι δάσκαλος τόσο στην εργασία του όσο και στην ζωή γενικότερα.
  9. Στην Lilith που παρόλο που δεν την έχω περασμένη στα λίνκ της διπλανής στήλης θεωρώ ότι πρέπει να πάρει ένα τέτοιο βραβείο. Σίγουρα οι φίλοι της μπορεί και να την βράβευσαν ήδη με αυτό αλλά εγώ νομίζω πως θέλω να δώσω σε αυτήν το προτελευταίο μου βραβείο.
  10. Και στην δέκατη θέση ένα μπλόγκ λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Δεν έχει λόγια αλλά λέει χιλιάδες λόγια είναι το μπλόγκ της Γαϊδάρας. Εκφράζεται σχεδόν πάντα με φωτογραφίες. Όμως φωτογραφίες που σας ομολογώ πως ζηλεύω πολύ και είμαι βέβαιος πως ποτέ δεν θα μπορέσω να βγάλω και εγώ παρόμοιες.

 

Κλείνοντας θέλω να πω στην φίλη Εβίτα ότι τήρησα τον λόγο μου να δώσω ονομαστικά τα βραβεία μου καθώς με κατηγόρησε ότι δεν είμαι δίκαιος στο μοίρασμα των βραβείων. Εβίτα τώρα που δεν μας ακούει κανείς :) καθώς είναι απασχολημένοι με τα βραβεία τους να σου πω ότι πολύ ξεκουράστηκες. Πέρασαν σχεδόν πέντε μέρες. Άντε καιρός να γυρίσεις. :)

64 σχόλια:

ΓΑΪΔΑΡΑ είπε...

Να 'σαι καλά George!!!

Πράγματι με έχουν κουράσει τα λόγια... οι εικόνες δεν λένε ποτέ ψέμματα... :)

Lilith είπε...

George... τι να πω...
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Με τιμάς! Πραγματικά!
Να ξέρεις ότι η εκτίμηση είναι αμοιβαία. :)

(Μετά απ' αυτό, σε έχω ΣΧΕΔΟΝ συγχωρέσει που πήρες την τούρτα εκείνο το βράδυ από τον πειρατή και έφυγες! χαχαχαχααα!!!)

Καλό σου απόγευμα.

Theogr ο κηπουρός είπε...

Είδα τριαντάφυλλα και είπα να περάσω. Καλώς σε βρίσκω και καλό χειμώνα να έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Για δες με, για δες με. Πως σου φαίνομαι; Να κάνω μια στροφή να φανεί και το ξώπλατο; χαχαχα

Ευχαριστώ τους φίλους μου που με τιμούν με την υπομονή τους κι εσένα ιδιαίτερα, που νομίζεις οτι ζω σε ένα συννέφο, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Μάλλον το αντίθετο.

Τα είπα. Αυτό ήταν. :)))

Σε ευχαριστώ Γιώργο μου κι ελπίζω να ΜΗΝ φτιάξουν πλέον άλλα βραβεία φτάνει πια. Δεν έχω άλλα λεφτά για νέο φόρεμα :))

Σε φιλώ

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Εγώ τώρα τι να πω;...
Σ'αγαπάω και ξέρω γιατί!(δεν είναι κακό αυτό!) Είσαι γλυκός, ευαίσθητος,δοτικός...:)

Γιώργο μου!

φιλάκι απαλό κάπου εκεί στη φατσούλα σου! ;))

marilia είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την τιμή! :)

σνουποφιλί

Κράμα είπε...

5 μέρες;;;;
Ιιιιιιιιι
Επανέρχομαι από αύριο,
άντε το πολύ μεθαύριο.
Φιλάκια

George είπε...

Γαϊδάρα μου (κοίτα να δεις όνομα που βρήκε.... όμως το συνήθισα)
χαίρομαι ειλικρινά που βλέπω σχόλιο σου εδώ. Να περνάς απο εδώ.
Όσο για το σχόλιο σου δεν μπορώ να διαφωνήσω αν και μ'αρέσει να διαφωνώ. :)
Καλά να περνάς και πάντα με υπέροχες φωτογραφίες.

George είπε...

Lilith μου
χαίρομαι που συναντώ και κάτι αμοιβαίο στον χώρο του νετ.
Βέβαια εκείνο το τεράστιο ΣΧΕΔΟΝ με πληγώνει αφάνταστα καθώς έλπιζα οτι θα το είχες ξεχάσει. Μια κλεψιά για τους φίλους μου είχα κάνει. Δεν μου πήγαινε καρδιά μωρέ να τρώω μόνος.
Καλό βράδυ πιά .

George είπε...

Φίλε Κηπουρέ
ήδη επισκέφτηκα το μπλόγκ σου και άφησα σχόλιο εκεί. Καλά έκανες και μπήκες εδώ. Να πώ και απο εδώ οτι έχεις ένα εκπληκτικό μπλόγκ και να παροτρύνω όσους μπαίνουν εδώ να σε επισκεφτούν. Θα περάσουν υπέροχα είμαι βέβαιος.

George είπε...

Freedula μου
μμμμμμ για κάνε άλλη μια γύρα...... μμμμ αυτό το εξώπλατο με μαγεύει. Χμ! το έκανες επίτηδες όμως ε? Ξέρεις την αδυναμία που έχω στις όμορφες πλατούλες!!! Χμ!
Όσο για το σύννεφο δεν ξέρω αν κατέβηκες και πότε αλλά εγώ σε βρίσκω εξίσου ωραία και πάνω και κάτω απο το σύννεφο.
Σε φιλώ και εγώ αν και θα ευχηθώ να φτιάξουν και άλλα βραβεία για να έχω την ευχαρίστηση να στα χαρίζω. :)

D.Angel είπε...

Συγχαρητήριαααααα
Μπράβο!Πάντα τέτοια!
Σμουατς

George είπε...

Ψυχούλα μου
αναρωτιέσαι εσύ τι να πείς αλλά την ίδια απορία έχω και εγώ.
Το να λες σε κάποιον σε αγαπώ δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Βέβαια δεν σου κρύβω οτι με προβλημάτισε καθώς με τα σ' αγαπώ ποτέ δεν τα πήγαινα και τόσο καλά. Βλέπεις πάντα με μπέρδευαν και εξακολουθούν να με μπερδεύουν.
Τα υπόλοιπα που σχολίασες με κάνουν να για την δοτικότητα τα βρίσκω εξίσου όμορφα αν και νομίζω πως δεν τα αξίζω. Έχει σίγουρα πολύ καλύτερες ψυχές εδώ μέσα και σίγουρα και έξω απο εδώ.

Θα απαντήσω με την γνωστή αγκαλιά του αρκούδου και με ένα φιλί κάπου εκεί κοντά στα ματάκια σου. :)

George είπε...

Μαριλίτσα μου
πάψε να με ευχαριστείς. Βρε σταμάτα σου λέω. Ααααααα βρε σταμάτα!!!
Θα πάρω ξύλο!!!!
Οκ τώρα είναι καλύτερα.

Σε νιώθω βιαστική πάντως και ελπίζω να μην τρέχει κάτι άσχημο.
Φιλάκι και απο εμένα.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Άκουγα ένα συγκλονιστικό τραγούδι και ταυτόχρονα σκοντάφτω σε τούτη την ανάρτηση και το βραβείο της Εβίτας (της χρωστάω απάντηση για το Smart που μου δώρισε, ακριβώς την ημέρα που γύρισα σπίτι από το νοσοκομείο), που με τη σειρά σου μου προσφέρεις με λόγια άκρως τιμητικά και συγκινητικά.
΄Ηθελα πολύ Γεώργιε, για βουρκώσουν τα μάτια και να με πνίξουν οι λυγμοί;

Το ημερολογιακι "ΑΣΠΑΣΤΟΣ" θερμά σε ευχαριστεί και η Γλαρένια ακόμη περισσότερο.
Τώρα καλούμαι να βγω από την κρύπτη μου (κρύβομαι ξέρεις όταν πονάω, δε θελω να κουράζω τους γύρω μου) και να συνεχίσω, όπως μέχρι τώτα.

Καλά μου έκανες, καιρός ήταν, θα προσπαθήσω...

Φιλί και φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

George είπε...

Εβίτα μου
έβαλα το σχεδόν. Εντάξει λείπεις 4 ημέρες 16 ώρες 32 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα τώρα που γράφω.
Και επιμένω οτι πρέπει να αφήσεις το αύριο και μεθαύριο και να επανέλθεις άμεσα και ακμαία.
Ένα φιλί και .... για μισό .... χμ έτσι ε??
Λοιπόν ένα χελιδόνι ήρθε και μου ψυθίρισε οτι είσαι κρυωμένη. Γίνε γρήγορα καλά και επιστροφή εδώ εντάξει??
Ορίστε και μια αγκαλιά θερμοφόρας για ζεστασιά και ένα φιλί ακόμα για συντροφιά.

xristina είπε...

Kalhsp;eraaaaa ...ναι πραγματικά...μου αρέσουν τα πάρτυ και τα ξεσαλώματα...αλλά πρέπει να το λέμε παντουουουουουου?????? χαχαχ iiiiiii "νομίζεις" οτι έχω να δώσω ομορφιές? μην νομίζεις...έχω χαχαχ σκήξε βρέ να σε φιλήσω...θα σε κάνω εγώ "όμορφο", που με μαρτυράς για τα πάρτυυυυυυυυ χαχ ξέρω...εχω μια χαρά, μεγαλύτερη σήμερα...αλλα πήρα βραβείο απο εσένα και αυτό ...μου αρέσει,λέμε!!!

xristina είπε...

πωωωωωωω ...σκήξε=σκήψε (απο την χαρά μου το έπαθα,λέμε)

George είπε...

Αγγελάκι μου
μου χαίρομαι για τα καλά λόγια σου. Βέβαια αυτό που δεν έγραψα στην ανάρτηση αλλά θα το γράψω τώρα είναι οτι ήθελα να μπορούσα να δώσω και άλλα βραβεία αλλα μου είπαν για δέκα. Σίγουρα πάντως ένα βραβείο θα το άξιζες και εσύ. Παρόλα που με λες συνέχεια κακιασμένο (με αρέσει πολύ) εγώ εξακολουθώ να σε συμπαθώ.
Ένα φιλί και μια αγκαλιά.

George είπε...

Γλαρένια μου
γνωρίζεις πιστεύω πως τα λόγια μου δεν τα λέω ούτε για να συγκινήσουν ούτε για να κολακέψω ούτε για να λυπήσω. Λέω πάντα αυτά που μου υπαγορεύουν το μυαλό και η καρδιά μου. Έτσι λοιπόν δεν είπα τίποτα παραπάνω απ' ότι αισθάνομαι και πιστεύω. Πάντως αν ήξερα ή μάλλον αν σκεφτόμουν οτι θα συγκινηθείς και θα αρχίσει να βρέχει σκεφτόμενος και το πληγωμένο μάτι σου δεν θα σου αφιέρωνα βραβείο. Όχι τώρα τουλάχιστον. Σίγουρα θα περίμενα όταν θα ήσουν πλήρως καλά.
Και να σου πάω κάτι? Αν σε ενοχλεί το μάτι να μην απαντήσεις και να μην επιχειρήσεις να κάνεις ανάρτηση. Θα το κάνεις μόνο όταν θα είσαι τελείως καλά και θα μπορείς. Ξέρω καλά το πόσο το θέλεις και καταλαβαίνω και το πόσο σου λείπει το μπλόγκ σου. Όμως να ξέρεις οτι όλοι σε σκεφτόμαστε και σε θέλουμε να εμφανίζεσαι αλλά πρώτα απόλα θέλουμε να είσαι γερή και δυνατή.
Με ακούς? Γερή και δυνατή πρώτα και μέτα όλα τα άλλα.
Σε φιλώ και σε χαιρετώ με μια ζεστή αγκαλιά.

George είπε...

Χριστίνα μου
χμ!!! βρήκες χρόνο απο τα πάρτι και εμφανίστηκες ε?? :)
Γιατί δλδ να μην πω για τα κρυφά πάρτι σου?? Ε? Αφού σου αρέσουν καλά κάνεις και τα διασκεδάζεις. Και ναι είμαι βέβαιος οτι έχεις να δώσεις. Άλλωστε το να μπορεί κάποιος να συμμετέχει σε πάρτι σημαίνει οτι έχει μέσα του "ζωή" και θέλει να την αφήσει να βγαίνει. Αυτή η "ζωή" λοιπόν μεταφράζεται σε ψυχή και είναι τόσο ωραίο να μπορείς να βγάζεις ένα κομμάτι απο την ψυχή σου.
Με κάνεις πάντως και εμένα χαρούμενο καθώς βλέπω οτι σου άρεσε το βραβείο που σου χάρισα.
Γέλα γλέντα και μην κόψεις ποτέ τα πάρτι. :)
Ένα γλυκό φιλί και μια αγκαλιά μου

Υ.Σ. Όσο για το ορθογραφικό λάθος μην ανησυχείς και έχω κάνει εγώ .... ουουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!
:)

xristina είπε...

xaxaxxaxx (για το... ουουουουουου!!!) ...σε εχω ευχαριστήσει στο blog μου...να μην το ξανακάνω... :-)

Σοφία είπε...

Σε ευχαριστώ με μια αγκαλιά κι ένα φιλί! Μονίμως με κάνεις και κοκκινίζω :-o

Artanis είπε...

Συγχαρητήρια για το βραβείο...
Καλημέρα απο τη μουλιασμένη ΝΖ, φιλιά!!!

George είπε...

Χριστίνα μου
δεν κρίνω απαραίτητες τις ευχαριστίες με την έννοια οτι σου έκανα χάρη. Το έκανα καθώς πιστεύω οτι δίνεις μέσα στο χώρο του μπλόγκ.
Τώρα έτσι που σε είδα να γελάς με το ουυυυυ θυμήθηκα τον Γεώργιο Ράλλη να αναγγέλει απο το βήμα μιας προεκλογικής ομιλίας να λέει.
"Δεν θέγω ου" :)
Την καλημερα μου.

George είπε...

Σοφία μου
:) με κάνεις να χαμογελώ καθώς το είπα και παλιότερα οτι περίπου το ίδιο παθαίνω και εγώ. Βέβαια το δικό σου κόκκινο πρέπει να είναι λόγο του τίτλου απο το μλόγκ σου. Κόκκινες Νύχτες. Το βραβείο είμαι σίγουρος οτι καλώς σου το έδωσα.
Μια καλημέρα πασπαλιμένη με φιλί. (άντε πάλι το κόκκινο):)

George είπε...

Αρτανις μου
καλή σου μέρα. Άκου να δεις τι έπαθα χθες. Μιλούσα με κάποιον στον εργασιακό μου χώρο και μου έλεγε οτι στην Αυστραλία έχει γίνει ένας χαλασμός με πλημμύρες και καταρακτώδεις βροχές. Αμέσως τον ρωτάω : έπιασαν και στην ΝΖ οι βροχές; Κοιτώντας με απορία μου λέει δεν άκουσα αλλά εσένα τι σε ενδιαφέρει για την ΝΖ; Του λέω οτι έχω μια φίλη εκεί και απλά ρωτάω να δω αν γίνεται και εκεί ο χαλασμός. Η επόμενη ερώτηση και τι είναι απο εδώ και πήγε εκεί?? Ποιά είναι που την ξέρεις και τα λοιπά. Λεω οχι δεν ξέρω απο που είναι και σιγουρα δεν την ξέρεις. Και πως την λένε?? Ε! (αμήχανα) Αρτάνις Ε? Τι όνομα είναι αυτό? Ε! Δεν ξέρω. Ρε με δουλεύεις? Είναι φίλη σου και δεν ξέρεις το όνομα? Τότε κατάλαβα οτι και να προσπαθούσα να εξηγήσω δύσκολα θα με καταλάβαινε. Έτσι προσπάθησα να αλλάξω κουβέντα και ευτυχώς δεν είχα άλλες ερωτήσεις.
Τελικά νομίζω οτι δένομαι πολύ με όλους εσάς τους φίλους απο το μπλόγκ μου και ίσως να πρέπει να προσέχω τι λέω καμιά φορά.
Την καλημέρα μου και ελπίζω να είστε καλά.

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Καλοκρεμαστο :)))
Καλημερα

Global Greek είπε...

Συγχαρητήρια Γιώργο και η παρένθεση που έβαλες (όπως ίσως αυτό εδώ) δεν χρειάζεται καθόλου!!!

Global Greek είπε...

Συγχαρητήρια Γιώργο και η παρένθεση που έβαλες (όπως ίσως αυτό εδώ) δεν χρειάζεται καθόλου!!!

Global Greek είπε...

Συγχαρητήρια Γιώργο και η παρένθεση που έβαλες (όπως ίσως αυτό εδώ) δεν χρειάζεται καθόλου!!!

Global Greek είπε...

Συγχαρητήρια Γιώργο και η παρένθεση που έβαλες (όπως ίσως αυτό εδώ) δεν χρειάζεται καθόλου!!!

fish eye είπε...

μια καλησπερα γιωργο..

μυστικο
(δε τα πολυσυμπαθω αυτα τα βραβεια) αλλα εσυ σιγουρα το αξιζεις.. εισαι ψυχουλα ναι;)

George είπε...

Αερικό μου
σε ευχαριστώ πολύ. Θα το βάλω με τα υπόλοιπα στο ισόγειο. :)
Βλέπεις τα βγάζουν και σε μεγάλο μέγεθος και δεν χωράνε δίπλα. :)
Την καλησπέρα μου

George είπε...

Γκλομπαλάκι μου
τώρα άραγε πρέπει να απαντήσω τέσσερις φορές?? :)
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αν και το κομμάτι που αναφέρεσαι το έχω πάρει αυτούσιο απο την Εβίτα και έτσι οι παρενθέσεις δεν είναι δικό μου δημιούργημα. Νομίζω πως εγώ ούτε σε παρενθέσεις θα το έβαζα αλλά ούτε σίγουρα και εκτός παρένθεσης. :)

Υ.Σ. Δεν απαντάω 4 φορές :)

George είπε...

Φεγγαρένια μου
δεν σου ξαναχαρίζω λοιπόν και εγώ άλλο βραβείο. Ακούς εκεί δεν τα πολυσυμπαθείς? Τώρα εδώ πάει να σου πώ ότι μου λέει το Αγγελάκι. Κακιασμένη !!!!!
Χεχεχεχεχε!

Τό δεύτερο σκέλος του σχολίο σου το αγνοώ επιδεικτικά.
Είμαι απλά ο George. Δεν θέλω να είμαι τίποτα άλλο. :)

Aristodimos είπε...

Τωρα τι να πω ;;;
Με τιμάς , Σε ευχαριστω ! ! !
Πολύ "βαρεια" τα λόγια σου στους ώμους μου και ευχομαι να μπορέσω επάξια ν ανταποκριθώ.

Αρης

Global Greek είπε...

χεχεχε, κόλλησε το πίσι και νομιζα οτι δεν δημοσιεύτηκε και πατούσα ξαναματά το κουμπί "δημοσίευση". χιχιχι. βεβαίως και θέλω τωρα ώς αντάλλαγμα τέσσερις απαντήσεις!;-)))

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

Uid είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους!
Πολλά φιλιά.

Την καλημέρα μου George.

Cya ;)

fish eye είπε...

κακιασμενη εγω;;;

βρε;)

εγωωωωωω;

τωρα με πληγωσες
παω

παωωω λεωωωω..
κ...παιδο!

George είπε...

Φίλε Άρη
η τιμή είναι δική μου που σε βλέπω να είσαι εδώ. Μπορεί να μην σχολίασα αρκετά στο δικό σου αλλά διαβάζω συνήθως τα σχόλια σου στα μπλόγκ και νομίζω οτι δεν πέφτω έξω.
Ακόμα και τα βαριά λόγια μου όπως είπες δεν είναι καθόλου βαριά για σένα.

George είπε...

Γκλόμπαλάκι μου
τέσσερις απαντήσεις ε? Χμ ! όσο και να το προσπαθώ πάντα μου βγαίνουν οι ίδιες απαντήσεις. Βρε λες να το αντέγραφα τέσσερις φορές απλά?
Μπα δεν μου αρέσει έτσι. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι. Έτσι θα μείνω στην μία που έδωσα απο την αρχή.
:)
Κατάλαβα τι είχε συμβεί αλλά δεν θέλησα να τις σβήσω. Άλλωστε έχεις και ωραίο Αβατάρ και έτσι τα άφησα να ομορφαίνουν τον χώρο. :)

George είπε...

Φίλε Σκρουτζάκο
δεν σε έβαλα εγώ, την κέρδισες με τα λόγια σου την θέση. :)
Θεωρώ οτι είσαι ένα απο τα μπλόγκ που δίνουν. Και να συνεχίσεις πάντα έτσι.

George είπε...

Φίλε Όσιρις
ένα μπλόγκ που σκέφτηκα για αυτό το βραβείο ήταν σίγουρα και το δικό σου. Απο το λίγο καιρό που σε παρακολουθώ διαπιστώνω οτι όχι απλά δίνεις αλλά ξέρεις και το πότε πρέπει να δώσεις. Αυτό είναι χάρισμα σίγουρα. Στο τέλος βέβαια επειδή σου έχω δώσει και άλλο βραβείο και είχα στο νου μου και τα υπόλοιπα μπλόγκ αποφάσισα πως έπρεπε να δώσω τα βραβεία σε αυτά τα μπλόγκ που τα έδωσα. Είμαι βέβαιος όμως οτι σίγουρα θα το πάρεις αυτό το βραβείο, αν δεν το έχεις πάρει ήδη.
Μια καλησπέρα απο μένα.

George είπε...

Φεγγαρένια μου
Χμ! Σε πλήγωσε ένα κακιασμένη?? Κοίτα να δεις. Το κακιασμένη δεν είναι κατ' ανάγκη κακό. Μπορεί να περιέχει μέσα την λέξη κακός αλλά χρησιμοποιείται περισσότερο ώς ευφυολόγημα. Έτσι λοιπόν το χρησιμοποίησα και εγώ.
Μα καλά δεν έχεις παρακολουθήσει το Αγγελάκι που όλο έτσι με φωνάζει??
Αλλά βέβαια αν εσύ θέλεις να πληγώνεσαι τότε σίγουρα είσαι κακιασμένη :))))))
Αλλά τι να σου πω όμως. Αμέσως να απαντήσεις με το κ....παιδο?? Τσ τσ τσ
Για να δείς όμως οτι εγώ δεν είμαι κακιασμένος και οτι ακόμα σε συμπαθώ θα το εκλάβω το κ...παιδο ώς καλόπαιδο. Ε? Αυτό δεν ήθελες να πεις???
:))))

Ανώνυμος είπε...

Αμ τι νόμιζες; Τζάμπα οι σχολές για την ενόραση; Το ξερα πονηρούλη οτι σου αρσεουν :)))

Μην κοιτάς που γράφω χαζορομαντικά τις περισσότερες. Η ευαισθησία στην καθημερινότητα με κάνει πιο κλειστεί και πιο σκληρή από οσα αφήνω να φανεί. Πες το κάτι σαν προσδοκία το σύννεφο.

Σμουάτς :)))

Uid είπε...

Βραβείο είναι όταν άνθρωποι που δεν γνωρίζεις προσωπικά, γίνονται πειρατές μαζί σου, σε αγκαλιάζουν, και ταξιδεύεις μαζί τους.
Οι αισθήσεις, μπορούν να νιώσουν το ρούμι, ή μια σοκολατένια τούρτα...

Είναι τότε που ανακαλύπτεις ότι η ανθρώπινη ψυχή μπορεί να περνάει ΚΑΙ μέσα από καλώδια.
Μπορεί και άγει.
...Ψυχ-αγωγεί και ψυχ-αγωγείται.

Τα μάτια μέσα από καλώδια, μπορούν να δούν άλλα μάτια να τους κλείνουν το μάτι και τα χέρια μπορούν να νιώσουν άλλα χέρια σε μια χειραψία Φίλων - Πειρατών.

...και τόσα άλλα!!!

Αυτά είναι βραβεία.
Τα μεγαλύτερα!

Πιο βραβείο μεγαλύτερο από αυτό;

Fair Winds Man
Vaya con Dios

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Ρε συ Γιώργο, έχω μια απορία. Δεν μπορώ να τις καταλάβω αυτές τις γυναίκες...
Είναι πρόθυμες να μας δώσουν βραβεία, να εκφράσουν την συμπαθεια, την εκτίμηση και τον θαυμασμό τους για το πρόσωπό μας, αλλά αν τους ζητήσουμε να μας χαρίσουν και το κορμί τους, αρνούνται πεισματικά!

George είπε...

Freedula μου
πονηρός εγώ? Με πλήγωσες! Εντάξει την αδυναμία στις γυναικείες πλάτες δεν την έκρυψα ποτέ! Ε! έχω και εγώ τα ελαττώματα μου. :)
Τα σύννεφα είναι για να μας φέρνουν την λύτρωση της βροχής. :)
Η δύναμη της σκληράδας χμ! Είναι η δεύτερη αδυναμία μου! :)
Την καλημέρα μου.

George είπε...

Φίλε μου Όσιρις
έχω πειστεί απο καιρό το πόσο εξαίρετος άνθρωπος είσαι, όμως είναι όμορφο όταν το επιβεβαιώνω καθημερινά σχεδόν. Είναι τόσο όμορφα αυτά που λες. Και όχι απλά όμορφα που χαίδευουν αλλά και αληθινά που σε μαγεύουν. Σωστά τα λες. Μέσα απο τα καλώδια καταφέρνει να περνά και η ψυχή και αυτό είναι εξαιρετικό.
Χαίρομαι που σε έχω στους φίλους μου.
Την καλημέρα μου

George είπε...

Φίλε μου Άσκαρ
ναι ρε γμτ! Και εγώ ακόμα δεν μπόρεσα να το εξηγήσω. Ψάχνω να βρω το λάθος και δεν τα καταφέρνω. Δεν μπορεί κάτι κάνουμε λάθος είμαι βέβαιος. Αν πάντως το ανακαλύψεις σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Θα σκάσω αν δεν το βρω!
Την καλημέρα μου. :)

xristina είπε...

αυτά τα λόγια τα δικά σου και της Εβίτα...αυτά με εχουν δυσκολέψη στην απόφασή μου...ειναι πολύ δύσκολο τελικά...George.

George είπε...

Χριστίνα μου
είναι όσο δύσκολο θέλεις να το κάνεις. :)
Νομίζω πως μπορείς να αξιολογήσεις τα μπλόγκ που σίγουρα σου δίνουν. Θεωρώ πως θα το κάνεις και μάλιστα με επιτυχία. Άσε τα μάτια ελεύθερα και την καρδιά να κρίνει.
Την καλημέρα μου.

D.Angel είπε...

George μου
δεν κατάλαβα γιατί απολογείσαι!
Δεν υπάρχει λόγος!Ασε που έχω γεμίσει και βραβεία οπότε καλό είναι να αρχίσουν να το παίρνουν κ νέοι στη blogoσφαιρα!
Φιλιά πολλά και μη μασας!
Δεν υπάρχει θέμα!

George είπε...

Αγγελάκι μου δεν απολογούμαι και σίγουρα δεν μασάω. :)
Απλά την σκέψη μου είπα. :)

D.Angel είπε...

Καλά έκανες κακιασμένε!Χα χα χα χα
Απλά δεν υπάρχει θέμα και δεν παρεξηγιέμαι να το κατέχεις!
Φιλιά πολλά

George είπε...

Κατέω Αγγελάκι μου!
Κακιασμένος ε! Ναι είμαι τελικά!
Καληνύχτα σου.

Matriga είπε...

Τώρα γιατί σου βγήκε το παρατσούκλι κακιασμένος δεν το κατάλαβα...
Δεν ταιριάζει σ'ένα ευαίσθητο άνθρωπο με χιούμορ που του αρέσουν τα ρόδα. Καλό βράδυ.
http://www.youtube.com/watch?v=YEDSWurtngk&feature=related

xristina είπε...

George...:-)...θα το κάνω ....όταν βγάλεις............... την δική σου ανάρτηση(τι περιμενες να ακούσεις? το μπλουζάκι?)(εμπνευση απο θαυμαστριες Ρουβά..."Σακη-βγαλε-το μπλου ζά κι" χαχαχ καλησπέρα. θα το κάνω!!! αλλα μετα τις ...εκλογές .καλησπερα.

George είπε...

martiga μου
το κακιασμένος το έβγαλε το Αγγελακι μας. Ρώτησε την γιατί με λέει έτσι. Πάντως εγώ το συνήθισα και δεν με πειράζει. Άλλωστε για να το χρησιμοποιεί σημαίνει οτι έκρινε πως μου ταιριάζει. :)
Σε ευχαριστώ για το τραγούδι. :)

George είπε...

Χριστινάκι μου
εσύ θα το κρίνεις το πότε. Σε ευχαριστώ για το σύνθημα (τελικά πρέπει να αισθάνονται ωραία αυτοί που έχουν θαυμαστές).
Μια μεγάλη καλημέρα. :)

Matriga είπε...

Γιώργο, καλημέρα.
Σε πειράζω για το κακιασμένος...
Την Αγγελική την ξέρω και όταν το είπε εννοούσε καλόπαιδο!
Ξέρεις και συ και κείνη πως τα λέμε εδώ μέσα. Άλλωστε κι εγώ ζουρλή είμαι σαν και κείνη ;-)

Όσο για την απορία που προσπαθείς να λύσεις και συ και ο Ασκάρ, μην προβληματίζεστε, είναι θέμα attitude και διάθεσης... lol

Κοχυλένιο φιλί

George είπε...

martiga μου
το ξέρω πως με πειράζετε με το Αγγελάκι για το κακιασμένος. Άσε όμως που μπορεί και να είμαι :)
Τώρα για το και εσύ ζουρλή είσαι χμ!!! το Αγγελάκι δεν το έχω για ζουρλό :)))) χεχεχε

Για την απορία που διατύπωσε ο άσκαρ και που συμφώνησα και εγώ έβγαλα το συμπέρασμα πως αυτή η απορία υπάρχει χρόνια και όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεχίσει να υπάρχει για πάρα πολλά χρόνια. Μυστήρια τρένα αυτές οι γυναίκες. Σταματούν σε όποιον σταθμό θελήσουν αυτές χωρίς συγκεκριμένο δρομολόγιο και προορισμό.
Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος με αυτά τα τρένα. :))
Φιλί και απο μένα και δεν γράφω τριανταφυλλένιο γιατί τσιμπάνε αυτά τα φιλιά. :)