Τρίτη, Απριλίου 21, 2009

Αυνανισμός


Είχε κάνει μόλις το μπάνιο της και ξάπλωσε γυμνή στο μονό κρεβάτι της. Το φως που έβγαινε από το κόκκινο φωτάκι νυκτός έδινε στην ατμόσφαιρα μια ερωτική νότα. Το τύλιγμα του σεντονιού στο γυμνό κορμί ήταν πάντα κάτι αρεστό. Η φλόγα του ζεστού κορμιού της όπως βγαίνει μέσα από τους αχνούς που δημιουργεί το ζεστό νερό στον πιο κρύο αέρα του δωματίου τυλίγεται από το κρύο σεντόνι που σιγά-σιγά εξομοιώνεται από την ζέση του κορμιού.

Η ώρα ήταν περασμένη μα η έντονη ερωτική συζήτηση που είχε μόλις λίγα λεπτά πριν μέσω του νετ με έναν άγνωστο την είχε διεγείρει και την είχε οδηγήσει στο ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο. Τίποτα όμως, ο ερωτισμός ήταν ακόμα διάχυτος στο μικρό δωμάτιο. Έφερε στο νου της όσα είχαν ειπωθεί. Η ικανότητα αυτού να πλάθει όμορφες εικόνες έκανε τον νου της να τριγυρνάει σε αυτές. Έπαιζε με τις λέξεις και το μυαλό της. Της είχε περιγράψει την ερωτική σκηνή που είχε ανάγκη να ακούσει. Την είχε οδηγήσει να του αποκαλύψει όλα τα κρυφά μυστικά της ερωτικής πράξης που συνέπαιρνε το μυαλό της.

Άφησε το χέρι της να χαϊδέψει όλο το σώμα της. Ξεκίνησε πιάνοντας απαλά το λαιμό της και σιγά-σιγά το άφησε να κυλήσει στο στήθος της και στην διεγερμένη ρόγα της. Άρχισε να την χαϊδεύει και να την τσιμπά με πάθος. Έκλεισε τα μάτια της και άφησε το νου της να φαντάζεται ότι στην θέση του χεριού είχε το στόμα του άγνωστου που της δάγκωσε τρυφερά την ήδη διογκωμένη ρόγα της. Νόμιζε ότι ένιωθε την ανάσα του πάνω στο γυμνό κορμί της. Μια ανάσα καυτή από έξαψη για το κορμί της. Το κορμί που της είπε ότι λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που του έστειλε μια φωτογραφία της με μπικίνι.

Προσπάθησε να ανοίξει τα μάτια της αλλά δεν υπάκουσαν. Έμεναν κλειστά και το μυαλό της καρφωμένο στην ανάσα που είχε ανέβει στο λαιμό της και βάλθηκε να της ψιθυρίζει λόγια που την έκαναν να κοκκινίζει αλλά τα επιθυμούσε ακόμα πιο πολύ. Η καυτή ανάσα έφθασε στα χείλη της που τα ένιωθε να έχουν διογκωθεί από την υπέρ-αιμάτωση που είχε προκαλέσει η διέγερση της. Τα ένιωθε να καίνε από την γρήγορη ροή του αίματος.

Τότε ήταν που μια δεύτερη ζέση που προερχόταν από την βαριά και μεγάλη παλάμη που της είχε περιγράψει ο άγνωστος για τα χέρια του  άρχισε να τριγυρνά στο κορμί της. Πήρε την θέση του πάνω στο στήθος της και αφού έπαιξε με την κορυφωμένη ρόγα της άρχισε να κυλάει προς την κοιλιά της για να καταλήξει ανάμεσα στα πόδια της. Με το πρώτο άγγιγμα αισθάνθηκε να βγαίνει από το στόμα της μια πνιχτή λαλιά πάθους. Δεν ήταν όμως σίγουρη αν η λαλιά είχε βγει πράγματι ή απλά την φαντάστηκε και αυτήν.    

……………………………………….

2 σχόλια:

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Αχά...:)Τι σου κάνει η φαντασία,ε; Αφου φυσικά έχει προηγηθεί ένα πραγματικό ερέθισμα! ;)

φιλάκι μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας!

George είπε...

Όλα ξεκινούν απο την φαντασία και καταλήγουν στην πραγματικότητα. ;)
Τελικά είτε φανταστικά είτε πραγματικά φιλάς όμορφα. ;)