Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2009

Ο άλλος μου εαυτός .....

-         Α  ήρθες;

-         Εγώ εδώ δουλεύω εσύ τι κάνεις εδώ και με απασχολείς; Σου έχω πει χίλιες φορές ότι πρέπει να μένεις σπίτι. Δεν θέλω να με ακολουθείς στην δουλειά μου.

-         Εσύ όταν έρχεσαι σπίτι είσαι μονίμως κουρασμένος και δεν μιλάς καθόλου. Εγώ όμως θέλω να μιλήσω με κάποιον γιατί θα σκάσω.

-         Να πηγαίνεις στην γειτόνισσα και να λες ότι θέλεις.

-         Μμμμ αφού ξέρεις ότι δεν την συμπαθώ. Γιατί μου το λες λοιπόν ; Εγώ θέλω να μιλήσω για την πολιτική και αυτή όλο για το σπανακόριζο μου μιλάει. Α!!! δεν ξέρεις !! Τώρα τελευταία δεν θέλει να μου μιλάει καθόλου. Νομίζω πως έχει βρει γκόμενο.

-         Τι αηδίες κάθεσαι και λες ; Να σε ακούσει ο άντρας της να σου πω εγώ που λες τέτοιες εξυπνάδες. Μάζεψε την γλώσσα σου γιατί δεν θέλω φασαρίες μαζί του. Είναι και χασάπης !

-         Σιγά και φοβήθηκα !!!! Ο κερατάς πάντα τελευταίος το μαθαίνει. Και δεν τα λέω από τον αέρα για τον γκόμενο. Τους είδα !!

-         Και που τους είδες δηλαδή ;

-         Να αυτή κάθε  φορά που φεύγει ο άντρας της για το χασάπικο κλειδώνει την πόρτα και στήνεται μπροστά στον υπολογιστή. Μάλιστα τις περισσότερες φορές βάζει απέναντι της μια κάμερα και αρχίζει να γδύνεται προκλητικά. Τι άλλο να υποθέσει κανείς ;; Ότι καθαρίζει την κάμερα;;;;

-         Πάψε όλο τέτοια χαζά λες

-         Ρε! ξύπνα ρε ! Κάνει cyber sex!! Αλλά που να ξέρεις εσύ από αυτά; Σπίτι δουλειά και άντε και κανένα καφέ τα σαββατοκύριακα με κανένα ρεμάλι σαν εσένα.

-         Α!!!!!  Ήρθες εδώ για να με βρίζεις; Μάζεψε τα και φύγε. Και άλλη φορά μην ξαναπατήσεις εδώ. Άκουσες; Θα κάθεσαι όπως κάνει όλος ο κόσμος στο σπίτι για τις ελεύθερες ώρες. Δεν μπορεί να έρχεσαι εδώ την ώρα που δουλεύω και να μου αραδιάζεις όλες αυτές τις βλακείες. Μαζί θα τα πούμε όταν θα βρω ευκαιρία και θα είμαι μόνος.

-         Μα που ακούστηκε να μιλώ με τον εαυτό μου και μάλιστα να μαλώνουμε κιόλας;    

 

Αααα το παράκανα! 

8 σχόλια:

marilia είπε...

Πολύ ανάγωγος ο... εαυτός σου, Γιώργο μου! Απ' τη μια έρχεται στη δουλειά σου και σε καθυστερεί και φωνάζει η προϊσταμένη και απ' την άλλη παίρνει μάτι τη γειτόνισσα! τς τς τς! Να κατεβάζει τα στόρια να του πεις!

φιλί, αλλά μόνο σε σένα, όχι στον εαυτό σου.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Τστστστς εξώκειλε, θέλει συμμάζεμα....
:-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

George είπε...

Μριλίτσα μου γελάω γιατί και εγώ απορούσα που με βγήκε έτσι. Βέβαια τα στόρια είναι μεγάλη πρόκληση να τολμήσει να τα κλείσει.
Πάντως να σου πώ την αλήθεια σκέφτομαι να τον καθιερώσω σε μόνιμη βάση. :))))

George είπε...

Γλαρένια μου δεν φταίω εγώ. Αργία τέχνας κατεργάζεται !!!!!
Δεν μου είπες όμως πως βρίσκεις τον άλλο μου εαυτό ???
Φιλί και απο μένα

marianaonice είπε...

Χαχαχα!!
Καλέ εγώ νόμιζα ότι μιλούσες με τη γυναίκα σου που ήρθε στη δουλειά σου γιατί βαριόταν να κάθεται μόνη στο σπίτι!! Και είπα μέσα μου:
Τυχερή δεν εργάζεται μάλλον!!
χαχαχα!!
Που να φανταστώ ότι τα έλεγες στον εαυτό σου!!!
Ωραίο!!!

George είπε...

- Τι??? Τώρα αυτή με λέει κατίνα?? Για πες της καμιά κουβέντα γιατί θα την πάρει η μπάλα!
- Ρε κάτσε καλά και άσε κάτω το πληκτρολόγιο. Στην Μαριάννα θα απαντήσω εγώ. Άκουσες??
Μαριάννα μου ελπίζω να το διασκέδασες και μην τον ξεσυνερίζεσαι. Μπορεί να φωνάζει και να αγριεύει καμιά φορά αλλά κατά βάθος είναι καλό παιδί.
- Ποιός είναι ρε καλό παιδί?? Το καλό παιδί να το χρησιμοποιείς μόνο για σένα. Εγώ είμαι οτι γουστάρω.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Τον εαυτό σου τον βρίσκω πιο αληθινό από σένα!

George είπε...

Ευχαριστώ άσκαρ !
Άσπονδε φίλε μου μαζί σου και εγώ!