Τρίτη, Μαρτίου 17, 2009

Αναμνήσεις της δεύτερης μέρας

Και η δεύτερη μέρα της εβδομάδας έφθασε στο τέλος της. Έχω αρπάξει ένα διαολοσυνάχι που έχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Έτσι εκτός απο την παρέα των τσιγάρων μου σήμερα είχα και την παρέα απο ένα πακέτο χαρτομάντηλα. Που και που με επισκέπτεται και ένα σημάδι πυρετού που δεν καίει να ξεθυμάνει και να τελιώσει αλλά μόνο λίγο - λίγο ίσα μόνο να με τυρανάει και να φροντίζει να επιδεινώνει τα νεύρα μου. Προσπαθεί με ύπουλο τρόπο να με καταβάλει.  Νιώθω το στήθος μου να καίει αλλά αυτό δεν είμαι σίγουρος αν είναι απο την ίωση που μάλλον με έχει επισκεφτεί. 
Πάντως όσο και να επιμένει να με νικήσει εγώ δεν της έκανα την χάρη. Αυτό βέβαια ίσως χρειάζεται να το προσέξω. Βλέπεις έχω ακούσει τόσο πολλές φορές οτι έχω την ιδιότητα να την σπάω στον άλλο με τα λόγια μου που ίσως να χρήζει ανάγκη ερεύνης αυτή μου η ιδιότητα. Αποφάσισα αντί να μείνω κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους να πάρω τα βουνά και τα λαγκάδια. Η αγάπη μου για την φύση είναι γνωστή φαντάζομαι. Αυτή η επαφή με τον καθαρό αέρα είναι τόσο όμορφη. Παίρνει τις σκέψεις μου και τις κάνει σύννεφο που άλλωτε φέρνει βροχή και άλλωτε απλά τις ταξιδεύει μακριά. Και είναι ωραία να νιώθεις οτι οι σκέψεις μπορούν να ταξιδέψουν. Ίσως έτσι καταφέρουν να φτάσουν σε ένα προορισμό. Σε κάποιον άλλο που έχει τις ίδιες σκέψεις με σένα. Να μπούν σε ένα άλλο λογισμό. Να μπορέσει να τις νιώσει ένας άλλος σε άλλο τόπο.

8 σχόλια:

marilia είπε...

Καλέ, από το συνάχι είναι όλα! :Ρ
Περαστικά σου! :):)

marianaonice είπε...

Η γρίππη είναι στις δόξες της αυτό τον καιρό!
Είσαι ο τρίτος που μαθαίνω σήμερα ότι είναι με γρίππη!! Προσοχή, ζεστά και ντεπονάκι μέχρι να περάσει. Μετά το τριήμερο όμως αν τυχόν επιμένει ο πυρετός, στο γιατρό οπωσδήποτε για τυχόν μικροβιακή γρίππη που μπορεί να εξελιχθεί άσχημα...
Τέλος πάντων μη σε τρομάζω κιόλας...
Ο καθαρός αέρας σίγουρα κάνει καλό!

Όμως όχι να πάρεις και τα βουνά άρρωστος άνθρωπος... χαχα!!

Χωρίς πλάκα τώρα αυτό που λες:

"...Αυτή η επαφή με τον καθαρό αέρα είναι τόσο όμορφη. Παίρνει τις σκέψεις μου και τις κάνει σύννεφο που άλλωτε φέρνει βροχή και άλλωτε απλά τις ταξιδεύει μακριά. Και είναι ωραία να νιώθεις οτι οι σκέψεις μπορούν να ταξιδέψουν. Ίσως έτσι καταφέρουν να φτάσουν σε ένα προορισμό. Σε κάποιον άλλο που έχει τις ίδιες σκέψεις με σένα..."

...πολύ όμορφο, σχεδόν καταλυτικό της μοναξιάς... έτσι το αισθάνομαι κι εγώ όταν ξέρω ότι οι σκέψεις μου ταξιδεύουν και φθάνουν σε άλλους λογισμούς που μπορεί και να τις νοιώσουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι!

Και νομίζω ότι οι δικές σου σκέψεις σίγουρα βρήκαν ένα προορισμό!
:)))

George είπε...

Αχ!! Μαριλίτσα με έχει καταβάλει η άτιμη η γρίπη!! Την καλημέρα μου.

George είπε...

Μαριάννα μου βρίσκομαι ήδη στην δεύτερη μέρα και όπως βλέπω χειροτερεύει ελπίζω όμως ότι δεν θα της περάσει. :)
Να ξέρεις πάντως ότι την επόμενη φορά που θα κοιτάξεις στον ουρανό και δεις ένα σύννεφο να σου χαμογελά θα έχει κάτι για σένα!!
Την καλημέρα μου.

marianaonice είπε...

Ένα σύννεφο θα έχει κάτι για μένα;;
Αχ τι να πω! τον τελευταίο καιρό τα σύννεφα για μένα έχουν μόνον ...καταιγίδες!!!
Χαχαχα!!!

Περαστικά σου!!
:)))

George είπε...

ίσως τότε να έχει καταιγίδα :))))))

Ευχαριστώ.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Γιωργάκηηηη.... περαστικούλια σου και φρόντισε να το ελαττώσεις το ρημαδοπακέτο.
Εφτά χρόνια συμπληρώνω το Μάιο από τότε που δια ροπάλου το σταμάτησα.
Κάνε κάτι για σένα, μπορείς!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες

George είπε...

Αχ! Βρε Γλαρένια μου δεν κόβεται το άτιμο. Είμαι μάλλον παθιασμένος καπνιστής. Απο αυτούς που λένε πως προτιμούν να τους κόψει παρά να το κόψουν.