Τετάρτη, Απριλίου 09, 2008

Το σκέφτηκε καλά;;;;


Όρμησε στον κροκόδειλο για να σώσει τη γυναίκα του

Από βέβαιο θάνατο έσωσε τη σύζυγό του ένας άνδρας στην Αυστραλία. Όρμησε κυριολεκτικά στην πλάτη του κροκόδειλου, για να την απεγκλωβίσει από τα σαγόνια του ζώου, που είχε αρπάξει την άτυχη γυναίκα.
Το περιστατικό συνέβη στα νερά του ποταμού της Αδελαΐδας, 100 μίλια νοτιο-δυτικά του Darwin, στα βόρεια της χώρας, όπου κολυμπούσε το ζευγάρι, όταν το μήκους 2,5 μέτρων ερπετό άρπαξε την 36χρονη γυναίκα -η οποία τελικά τραυματίστηκε στα πόδια και τα χέρια. Μετά τη μάχη που έδωσε με τον κροκόδειλο, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας δεν είχε πάθει το παραμικρό. Το ζώο απομακρύνθηκε από τις αρχές, που έσπευσαν στο σημείο λίγη ώρα αργότερα.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου, εκτός από τα τραύματα στα άνω άκρα, οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρές βλάβες στους μηρούς. Τα ονόματα του άνδρα και της γυναίκας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα. "Οι γοργές και προσεκτικές κινήσεις του συζύγου έσωσαν την κατάσταση", δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Royal Darwin Hospital, Len Notaros, στους δημοσιογράφους. Ήταν το τέταρτο περιστατικό επίθεσης κροκόδειλου στην περιοχή τους τελευταίους δώδεκα μήνες.
Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον κροκόδειλου, που επιτέθηκε σε έναν 27χρονο άνδρα, που κολυμπούσε σε περιοχή όπου βρισκόταν και το συγκεκριμένο ζώο. Πριν από ένα μήνα, ένας νεαρός Ισραηλινός γλύτωσε την τελευταία στιγμή από τα σαγόνια αλιγάτορα, ενώ τον Ιανουάριο, ένας άνδρας είχε σώσει στενό του φίλο από το ίδιο ζώο.

5 σχόλια:

marilia είπε...

Η ερώτηση του τίτλου... υπονοεί στον κροκόδειλο, ε; :Ρ:Ρ:Ρ:))))

φιλάκι

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ψυχανεμίζομαι πως υπονοείς κάτι...
;-)
Εσύ π.χ. θα τον προτιμούσες εύθυμο χήρο..ναι;
΄Οπως και να 'χει.... εγώ θα έβαζα για τίτλο (λέω τώρα...) "Το σκέφτηκαν καλά;"
Τι δουλειά είχαν στο ποταμό αφού γνωρίζουν πως στα μέρη τους είναι γεμάτα από κροκόδειλους;

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

η ψυχη μου το ξερει είπε...

Πού πας,βρε καραμήτρο,να κολυμπήσεις;;; Στα σαγόνια του κροκόδειλού;;;

Το σκέφτηκαν καλά;;;...Ή τους προέκυψε;! :))


Την καλησπέρα μου,Γιώργο μου κι ένα γλυκό φιλάκι:)

Ανώνυμος είπε...

Αχ να βρε, βρέθηκε μέρος για να πάνε οι πεθερές διακοπές :)))

George είπε...

No comment! :)