Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2007

ΠΑΡΙΣΙ Δ


Τελειώνοντας την εργασία της η Ούρσουλα, η παρέα ετοιμάστηκε για ένα μπαράκι κάπου εκεί κοντά. Η Μαριλίτσα δάνεισε στην Ούρσουλα ένα ζευγάρι κατακόκκινες γόβες και η Κάντυ ένα μαύρο φόρεμα άκρως αποκαλυπτικό. Το σχίσιμο της πλάτης χάιδευε απαλά τα οπίσθια της. Ο Άσκαρ βλέποντας έτσι την Ούρσουλα γυάλισε το μάτι του. Την αδυναμία του στο αντίθετο φύλλο δεν μπόρεσε ποτέ να την κρύψει. Είναι από τα αρσενικά που αν του γυαλίσει στο μάτι κάποια γυναίκα δύσκολα γλιτώνει από τα χέρια του. Είναι ικανός να κάνει τα πάντα, αρκεί να οδηγήσει την γυναίκα στο άντρο του. Σαν τον πεινασμένο λύκο που είναι έτοιμος να τρέξει μπρός από την κάνη του όπλου του κυνηγού αρκεί να αρπάξει το θήραμα του. Το κακό του βέβαια είναι ότι τις βαριέται γρήγορα. Αφού κατακτήσει το θύμα του και ικανοποιήσει την δίψα του έρωτα ψάχνει το επόμενο θήραμα του. Ήδη μετρούσε ένα αποτυχημένο γάμο (πως την λέγανε ; α!! Μαράκι νομίζω) και ένα παιδί ενώ το τελευταίο διάστημα είχε σπιτωθεί με την μελλοντική σύζυγο του.
Φτάσανε στο μπαράκι, που βρισκόταν σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων. Ήταν ένα υπόγειο μαγαζί μετρίων διαστάσεων που με τα βίας χωρούσαν καμιά εικοσαριά άτομα. Η διακόσμηση του ήταν γεμάτη με αντικείμενα της γενιάς των 80ς . Τότε που μεσουρανούσαν οι ντίσκο. Αυτή ήταν και η αιτία του χαμηλού φωτισμού και της μεγάλης πολύχρωμης μπάλας προβολέα που γύριζε σαν τρελός πάνω από τα κεφάλια τους.
Ο george δεν ενθουσιάστηκε καθόλου από το στυλ του μαγαζιού. Το στυλ του σίγουρα δεν άρμοζε καθόλου στο ντεκόρ, αν και ήταν άνθρωπος της γενιάς των 80ης.. Η καντούλα ξετρελάθηκε. Ήταν ακριβώς ότι ήθελε για απόψε. Η Μαριλίτσα στην αγκαλιά του άσκαρ έδειχνε κάπως απόμακρη αν και η αμφίεση της σίγουρα δεν ήταν γι αυτό το καταγώγιο, όπως το χαρακτήρισε όταν πρωτομπήκανε. Αρκέστηκε όμως να μην εκφράσει παραπάνω δυσαρέσκεια καθώς ο άσκαρ είχε αρχίσει τα παθιάρικα φιλιά πίσω από τα αυτάκια της και δεν είχε την προσοχή της στο διάκοσμο αλλά στο να γεμίσει τις αισθήσεις της..
Η Ούρσουλα ήταν τακτικός θαμώνας όπως φάνηκε από τις χαιρετούρες που άρχισε να μοιράζει δεξιά και αριστερά. Αυτήν που φάνηκε να γνωρίζει καλύτερα ήταν η κοπέλα που ήταν πίσω από την μπάρα. Την προσφώνησε ως «δόλωμα» και σιγομουρμουρίζαν για μερικά λεπτά ως που να βολευτούμε οι υπόλοιποι. Η Κάντυ κάθισε ανάμεσα στον george και τον άσκαρ αφήνοντας την Μαριλίτσα να καθίσει δίπλα στον άσκαρ. Άλλωστε τα φιλιά είχαν αρχίσει από νωρίς.
Η Κάντυ έδειχνε να το απολαμβάνει, ακόμα και όταν έβλεπε τον άσκαρ να αγκαλιάζεται και να φιλιέται με την Μαριλίτσα. Αυτό που παραξένεψε τον george ήταν η ψυχραιμία της. Δεν έδειξε ίχνος ζήλιας παρά το ότι έβλεπε τον σύντροφο της να δίνει τα φιλιά του σε άλλη γυναίκα. Παράξενη συμπεριφορά. Δεν μπορούσε να καταλάβει αν είχε αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον άσκαρ ή απλά ανεχόταν κάτι μέχρι να έρθει η ώρα του ξεσπάσματος. Ήταν δυνατόν να υπήρχε τόση απελευθέρωση; Ήταν δυνατόν να υπήρχε αγάπη μεταξύ τους; Θα μπορούσε να αγαπήσει μια τέτοια γυναίκα ο ίδιος;
Από τα ερωτήματα του νου τον έβγαλε η επανεμφάνιση της Ούρσουλα. Αποφάσισε να κάτσει επιτέλους στην παρέα. Κάθισε δίπλα στον george αλλά το βλέμμα της συνέχιζε να γυροφέρνει το «δόλωμα». Φαινόταν σαν να μιλούσαν με τα μάτια για κάτι το άγνωστο και αδιόρατο. Τα κρυφογελάκια ήταν συνεχή.
Έφτασαν τα πρώτα ποτά συντροφιά με τα σφηνάκια τεκίλλας κερασμένα από το «δόλωμα». Ακολούθησαν και δεύτερα και τρίτα ποτά. Η μουσική έπαιζε στην διαπασών και έτσι οι ομιλίες ήταν λιγοστές.. Η κάντυ σηκώθηκε και άρχισε να στροβιλίζεται στην μικρή πίστα . Χόρευε με το αναβόσβημα του πολύχρωμου προβολέα. Τα μακριά κατσαρά μαλλιά της στροβιλίζονταν αποκτώντας μια ερωτική σχέση με το φως.. Το λίκνισμα της δεν άργησε να τραβήξει όλα τα βλέμματα των αρσενικών του χώρου. Οι ματιές τους έμοιαζαν να την γδύνουν και όσο το ένιωθε αυτό η κάντυ τόσο περισσότερο ερωτικό γινόταν το λίκνισμα.

14 σχόλια:

candy's τετραδιάκι είπε...

Aχ εκεινος ο χορος....κι εκεινα τα βλεμματα!

:)

marilia είπε...

Ε, σιγά μη σκάσω για το... ντεκόρ με τέτοια φιλιά!!!

Όμως, συμπάθα με, θεωρώ ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να ενδιαφέρεται για κάποιον και να τον παρακολουθεί, ατάραχη, να κοιτάει άλλη! Προσωπικά θα τον... ξεφλούδιζα, ωσάν... ακτινίδιο, αργά και βασανιστικά! Αν μάλιστα τον έβλεπα να τη φιλούσε κιόλας... θα τον τεμάχιζα με λύσσα και θα τον έκανα... φρουτοχυμό για να τον απολαύσω με πολλά παγάκια!!! Γκρρρρρρρρρ!

Ναι, γίνομαι και βίαιο, το σνούπι! χιχιχιχιχιχι!

Καλημέρα! :)

patsiouri είπε...

Ω Μαριλίτσα, πόσο περισσότερο να συμφωνήσω??? (Ξέχασα και τί ήθελα να γράψω ρε γαμώτο!)

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Κατ' αρχήν Γιώργο οφείλω να ομολογήσω πως με ξέρεις καλύτερα κι απ' τη μάνα μου!

Κατά δεύτερον, η Μαριλίτσα μπορεί να βγάζει δοντάκια, αλλά η Καντούλα είναι πραγματικά ανώτερος άνθρωπος!! Με αγαπάει τόσο πολύ που δεν θα μου απαγόρευε τίποτα
απ' όσα με ευχαριστούν...

Όσο για τον χορό της; Παιδιά, πού να δείτε εκείνους που κάνει αποκλειστικά για την πάρτη μου...

candy's τετραδιάκι είπε...

..μη τα λες ολα βρε!
Ασε να φανταζονται ;)

marilia είπε...

Να 'σαι καλά, βρε, που με λες "κατώτερη"!!! Αλλά εγώ, λυπάμαι, αυτή είμαι!!!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Μαριλίτσα, δεν είπα εσένα "κατώτερη"... την Καντούλα είπα "ανώτερη" (γενικώς κι όχι εν συγκρίσει με σένα)!

George είπε...

Καντουλίνι μου
αιώνιο θηλυκό που θέλει όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω του. Πρόσεχε το όμως καθώς αυτό καμιά φορά γίνεται επικίνδυνο για την ψυχή. :)

Μαριλίτσα μου
με το δίκιο σου η γυναίκα. Με τέτοιο αρσενικό δίπλα σου. ....
Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ και εγώ με σένα.
Μάλιστα μου την δίνει αφάνταστα όταν στην αληθινή ζωή και στην σημερινή εποχή μερικοί προσπαθούν να με πείσουν για το αντίθετο προβάλλοντας οτι οι αυτοί είναιαπελευθερωμένοι άνθρωποι.
Πφφφφ!!!!

Πατσιουράκι μου
περιμένω να το δώ όταν το θυμηθείς ;)

Άσκαρ
καλύτερα απο την μάνα σου δεν σε ξέρει κανεις. Μην το περιμένεις να το βρείς ποτέ αυτό. :)
Όσο για την Καντούλα θα συμφωνήσω οτι μπορεί να είναι ανώτερος άνθρωπος αλλά εσένα καλύτερα να σε ανησυχεί αυτό. ;) Καθώς ξέρεις η ανωτερότητα καμμιά φορά συνοδεύεται και με την αδιαφορία, και τότε μάλλον άσχημα τα βλέπω τα πράγματα. ;)

Καντούλα τι λές εσύ;;;;;;
και όσο για την φαντασία μας .... οργιάζουσα πάντα :))))

Μαριλίτσα και άσκαρ
ένα παλιό σύνθημα έλεγε "Αφήστε τα μίση και πιάστε το ...." θού κύριε φυλακή το στόματι μου. :))))

marilia είπε...

Αφήστε τα ΚΑΙ οι δύο, γιατί θα τα κάνετε χειρότερα τα πράγματα!

Άντε καληνύχτα!

candy's τετραδιάκι είπε...

Ο/Η George είπε...
Καντουλίνι μου
αιώνιο θηλυκό που θέλει όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω του. Πρόσεχε το όμως καθώς αυτό καμιά φορά γίνεται επικίνδυνο για την ψυχή. :)




Πικροχολο ηταν αυτο αγαπουλα?

George είπε...

Μαριλίτσα μου
μου μοιάζει θυμωμένο το σχόλιο;
Ελπίζω όχι.
Το έκανα το σχόλιο καθώς διέκρινα κάποιο θυμό και θέλησα να εκτονώσω την ατμόσφαιρα. Λυπάμαι αν παρεξηγήθηκα. :(

Καντουλίνι μου
με ξέρεις να κάνω πικρόχολα σχόλια;
Α!!! τι έχετε πάθει όλοι;
Αισθάνομαι οτι αν πώ καμιά κουβέντα θέλοντας να αστιευτώ έτοιμοι είσαστε να παρεξηγηθείτε.

Νομίζω οτι χρειάζετε ψυχραιμία και ηρεμία απο όλους μας.

Συγχωρείστε με αν τα λόγια μου έγιναν αιτία για παρεξήγηση.

marilia είπε...

Καλέ, κανένας θυμός! Όσο για τον... άλλο, δε χρειάζεται βοήθεια, καλέ μου! Τα σνουποκαταφέρνω να τον δαγκώσω και μόνη μου, αν μ' ενοχλήσει. χιχιχιχιχιχι! Έχω κάτι νυχάκια... να! (με το συμπάθιο) και ξέρεις πόσο πολύ πονάνε έτσι και τα χρησιμοποιήσω;;; Μη μάθεις!!! χιχιχι! Ο άλλος πάντως... ξέρει! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι!

(συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου, αλλά γύρισα μες στην καλή χαρά και την ενέργεια και... μου βγήκε το πειραχτικόν μου!)

Φιλάκι γλυκό!

candy's τετραδιάκι είπε...

Aγαπουλινο πλακα εκανα..εισαι ο ΜΟΝΟΣ που δεν θα εκανε πικροχολα σχολια ποτε :)

George είπε...

Μαριλία μου
δεν θα σχολιάσω καθόλου το σχόλιο σου.
Αρκεί που είσαι χαρούμενη. Πάντα έτσι.:)

Καντουλίνι μου
σίγουρα θα υπάρχει και άλλος. :)