Δευτέρα, Απριλίου 16, 2007

Στον Άσκαρ και Μένιο - Στον Μένιο και άσκαρ.

Άσκαρ και Μένιο, Μένιο και Άσκαρ, καλοί μου φίλοι. Σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που αναγκάστικα να περιγράψω τα ακριβή γεγονότα με την Βίκυ. (σχόλιο στο ποστ της Κάντυ). Έπρεπε όμως γιατί τελευταία σας βλέπω να τσακώνεσται σαν κοκκόρια και με πληγώνεται. Βλέπετε δεν μπορώ να ξεχάσω όλα αυτά που περάσαμε παρέα σαν φαντάροι.
Σταματήστε λοιπόν τα κοκκορίσματα και ελάτε να πιούμε ένα ποτηράκι κρασί όπως τότε στον στρατό. Θυμάστε τις πλάκες που σκαρώναμε στον επιλοχία μας. Τι ωραία χρόνια ήταν τότε. Μπορεί να πήζαμε στις ασκήσεις και τις αγγαρείες αλλά περνούσαμε ωραία γιατί είμασταν ενωμένοι όλοι μαζί.
Πάψτε λοιπόν αρκετά. Σας βλέπουν και τόσα γυναικεία μάτια εδώ και θα λένε οτι αν γερνά ο άνθρωπος ξεμωραίνει. Άντε λοιπόν δώστε τα χέρια και μην ξανακούσω μαλώματα. Έτσι;

19 σχόλια:

candy's τετραδιάκι είπε...

Nα ερθω κι εγω εκει που θα πινετε κρασακια?????

:)))

elena είπε...

λιγο κρασι, λιγο θαλασσα και τα αγορια μου!!!!

Menios είπε...

Γιώργο την απάντησή μου τη δίνω στο μωσαϊκό..
Ώπα Έλενα??? Νέο κορίτσι??? που είσαι κούκλα μου εσύ.. έλα στο Μένιο!!!!

elena είπε...

ηρθα βρε Μενιο αλλα τρόμαξα!!! λεγονται τοσα για σενα!!!
χαχαχαχα

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Έχεις δίκιο ρε Γιώργη...
... ας καπνίσουμε την πίπα της ειρηνής!
Εγώ προχωρώ σε μονομερή κατάπαυση του πυρός!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αλλά βρε Γιώργο, έβαλε στο μάτι και την Έλενα ο αδιόρθωτος... πώς να το καταπιώ κι αυτό;

George είπε...

Λοιπόν μόλις τώρα κατάφερα να διαβάσω τις απαντήσεις σας και ομολογώ οτι με χαροποιήσατε με αυτά που διάβασα εδώ και στο Μωσαϊκό. Χαίρομαι καθώς θέλω να πιστεύω οτι πλέον δεν θα υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις μας.
Και τώρα για να σας χαροποιήσω κιόλας σας έχω και μια έκπληξη.

Λοιπόν στην ταβερνούλα δεν θα πάμε μόνοι μας.
Μόλις δημοσιοποίησα το ποστάκι έλαβα e-mail απο την καλή φίλη Έλενα και μου είπε πως θα ήθελε να μας γνωρίσει απο κοντά. Της πρότεινα λοιπόν να συμμετάσχει στην οινοποσία που προβλέπεται να συμβεί, και αποδέχτηκε με μεγάλη της χαρά.
Έτσι λοιπόν θα είμαστε οι τρείς μας και η Έλενα. Σας ενημερώνω επίσης οτι η Έλενα είναι ένα πανέμορφο και σοβαρό κορίτσι, με άπλετο χιούμορ. Επίσης να προσέχετε γιατί δεν πρόκειται για κοτοπουλάκι αλλά για γυπαετίνα.

Αυτά για την Έλενα. Είμαστε όμως και παραπάνω τυχεροί όπως είδατε. Το Καντουλίνι παρά το ότι δεν με ενημέρωσε άφησε μόνη της την αυτοπρόσκληση της. Δεν πιστεύω να έχεται καμμιά αντίρηση επι αυτού?
Οπότε μέχρις στιγμής βρεθήκαμε πέντε. Και επειδή είδα και κάτι σχόλια απο την σύζηγο του Άσκαρ οτι δεν θα τον αφήσει έτσι εύκολα, της απευθύνω την πρόσκληση να παρευρεθεί και η ίδια.
Αισίως λοιπόν έξι βρεθήκαμε.

candy's τετραδιάκι είπε...

Mπλοκοτερρυ μου αυτο ελειψε να εχουν και αντιρηση που θα ερθω!
Παρτυ κανουνε!!

George είπε...

Καντουλίνι μου το ξέρω πως δεν έχουν καμμιά αντίρρηση. Ρητορική η ερώτηση. Ένα τέτοιο πλάσμα όπως εσύ δεν νομίζω πως θα μπορούσε κάποιος αρσενικός να του αντισταθεί.

candy's τετραδιάκι είπε...

Συμφωνω απολυτα.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Πάντως Γιώργο νομίζω πως πρέπει να είσαι ο επόμενος Γενικός Γραμματεάς του ΟΗΕ!

Αλητισσα είπε...

Θα 'ρθω κι εγω!!

George είπε...

Καντουλίνι
;)

Άσκαρ
Δεν θα είχα αντίρρηση ;-) Πάντως πάντα προσπαθούσα να συμφιλιώνω τους συνανθρώπους μου. Μάλιστα αν τους ένιωθα και φίλους όχι μόνο το ήθελα αλλά πολλές φορές έφτανα στο σημείο να τους βρίζω αν δεν ακούγανε.

Αλήτισσα
Καλοδεχούμενη. Μαζί και εσύ λοιπόν. Περιμένω μόνο την απάντηση του Μένιου και έκλεισε.

Menios είπε...

Γιώργο μαζί σου!!!
Θ' αντέξεις όμως τις καταχρήσεις; εγώ και το άλλο το ρεμάλι μάλλον θα τα καταφέρουμε...
Ρε Γιώργο πολύ καλά λόγια για την Έλενα άκουσα.. για πες της εσύ που την ξέρεις να κάτσει δίπλα στο πιο όμορφο...

George είπε...

Μένιο με ζυγίζεις λάθος. Φοβάμαι πως οι ευαισθησίες μου σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Αντέχω φίλε.
Όσο για την Έλενα νομίζω οτι δεν έχει ανάγκη την δική μου γνώμη. Θα εκπλαγείς. Έχει δική της άποψη και πρόσεχε μην την ζυγίσεις λάθος όπως εμένα. Τα υπόλοιπα τα αφήνω για την ίδια.

elena είπε...

να στειλω ενα φιλι μεγααααλο για ολα τα καλα που διαβαζω εδω για μενα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο μου ο άτακτος αντρούλης μου μάλλον δεν με θέλει μαζί για να μπορεί να τσιλιμπουρδίσει με την Ελενα...καινούρια κοπέλα μην χάσει χρόνο....χωρις παρεξήγηση καλή μου απλά ο πιο γκομενιάρης εδω μέσα είναι και άντρας μου πανάθεμα τον!!!

George είπε...

Έλενα
το φιλί σε μένα ασφαλώς έτσι? ;-)

Μαράκι
σε θέλει δεν σε θέλει εσύ θα έρθεις. Έστω σαν δική μου καλεσμένη. Εγώ γυναίκες φίλων δεν τις πειράζω ποτέ. Εντάξει όσο για τον αντρούλη σου άστον μωρέ μην τον παρεξηγείς. Μην ξεχνάς την παροιμία "σκυλί που γαβγίζει δεν δαγκώνει" οπότε άστον να λέει.
Βέβαια τώρα τελευταία του έχεις κάνει την ζωή αβίωτη. Τον παρατάς μόνο του και είναι λογικό να λοξοκοιτάει. Δείξε του λιγάκι ενδιαφέρον παραπάνω.

elena είπε...

ετσι!!! :-)