Παρασκευή, Δεκεμβρίου 01, 2006

Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει κάποια μπλόγκ που ο ένας αφιερώνει στον άλλο ποιήματα. Θέλησα λοιπόν και εγώ να γράψω κάτι για όλους εσάς τους δικτυακούς μου συνοδοιπόρους. (Μην αφήνεστε στην λέξη, αυτήν θέλησα, αυτήν έβαλα, δεν την λογοκρίνω όπως μου είπε η φίλη μου η Αλεξάνδρα).
Ας ξεκινήσω λοιπόν με το μπλόγκ της Αλεξάνδρας. Ένα μπλόγκ με όμορφες ιστορίες. Διηγήματα που πάντα άν τα κοιτάξεις καλά κάτι έχουν να σου πούν. Τα πιό όμορφα μάτια της μπλογκόσφαιρας. (προσωπικά εκμυστηρεύομαι πως τα _ _ α _ ω) (Αυτολογοκρίνομαι Αλεξάνδρα καθότι μιλάω σε παντρεμένη γυναίκα)
Η πρώτη φίλη που σχολίασε δικά μου κείμενα. Με πέτυχε σε μια περίοδο της ζωής μου αρκετά έντονη και θλιμμένη. Πιστεύω όμως ότι και η ίδια ήταν στην ίδια μοίρα. Δεν είναι άλλη απο την φίλη μου την Παιδίσκη ερωμένη. (και η πρώτη καθημερινή καλημέρα στο msn)
Ματιά και λόγια μαχαιριές στο μυαλό μου, " Καπετάνισσα" το όνομα της. Λόγια στιλέτα κατευθείαν στο στόχο. Δεν νομίζω ότι μπορώ να πώ κάτι άλλο, το μόνο ίσως, πως έχει ένα χάρισμα κριτικό σαν την καταγωγή της, την Λεβεντογέννα Κρήτη. (εγώ συγγενικούς δεσμούς με αυτήν την τοποθεσία)
Αλκυόνη. Ποιός είναι αυτός που δεν γνώρισε τα σχόλια της. Προκαλεί με τα παιχνιδίσματα της φαντασίας της και την φαντασία της ψυχής της. Άτυχη όμως βρε παιδί μου. (κάποτε έλεγα πως την τύχη την κάνουμε εμείς, τώρα δεν ξέρω αν ισχύει)
Γιώργος Κ. Ο ποιητής που νομίζω πρόσφατα βραβεύτηκε για κάποιο ποίημα του. Συνέχισε Γιώργο.
Μεθυσμένα χρώματα. Τι να πώ. Στην αρχή νόμισα πως έχω να κάνω με κάποιο επιστήμονα που έχει εμμονές στην δουλειά του. Εν συνεχεία διαπίστωσα οτι είναι καταπληκτική μαγείρισσα ή τουλάχιστον γράφει ωραίες συνταγές μαγειρικής. (Ελπίζω κάποτε να δοκιμάσω τα γλυκά σου) Σημαντικό της αρέσουν και τα λουλούδια.
Convinsed η ζωόφιλος που ποστάρησε εδώ. Είχε μιά καταπληκτική σύγκριση με ζωάκια και παιδάκια.
Μαράκι. Η πιστή σύντροφος κάθε αρσενικού. Παρόλα που το δικτυακό της αμόρε ο ασκαρδαμυκτί τώρα τελευταία λοξοκοιτάζει την Παιδίσκη αυτή παραμένει κυρία και δεν τον αλλάζει με τίποτα.
Candy's τετραδιάκι. Αυτές είναι κόκκινες φράουλες (Παιδίσκη ακούς;) Όμορφο μπλόγκ με ηθικές προτάσεις .!
Ένα ανώνυμο συνεφάκι. Σε ξέρω ή όχι; Ακόμα αναρωτιέμαι. Μου μιλάς σαν να με γνωρίζεις. Σε ακούω σαν να σε ξέρω. Πάντως βρίσκεις στόχο πάντα. (Έχω και mail που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν θέλεις). Μου προκαλείς την φαντασία.
Sofi-k εκείνος ο πλάτωνας ήταν καταπλητκτικός.
Κυκλάμινο του Βουνού. Δεν μπόρεσα να σε γνωρίσω στα καλά σου. Μάλλον σε δύσκολη στιγμή με την μπλογκόσφαιρα σε πέτυχα. Πάντως τα λόγια και η ματιά σου αγγίζουν πολλούς του χώρου.
Carrie & Bridget οι νεαρές δαιμόνισσες του μπλόγκ. Δυστυχώς μεγάλωσα νωρίς ;-)
Επίτηδες άφησα τον ασκαρδαμυκτί. Προσπάθησα τρείς φορές να αφήσω ποστ στο μπλόγκ του και ποτέ δεν τα κατάφερα. Εδώ δεν με έχει επισκεφτεί αλλά δεν πειράζει. (ίσως είναι καλύτερα καθώς έχει μαγέψει όλες τις γυναικίες καρδιές και ζηλεύω) Δεν του έφτανε το μαράκι που του είναι πιστή σαν βράχος , έβαλε στο μάτι και την Παιδίσκη . (άλλο που δεν θέλει και αυτή :-) )

Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα. πάντως αν έγινε και αυτό συγχωρήστε με καθώς όπως λέγανε και οι αρχαίοι μας πρόγονοι "το γήρας ουκ έρχεται μόνο". Οσονούπο με κλεισμένα τα 40 μάλλον δικαιολογούμαι.
Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα σας.

15 σχόλια:

candy's τετραδιάκι είπε...

George..1000 φραουλες ;)

Ωραιο το κειμενο σου μου αρεσε πολυ:)

Aααα και με την παιδισκη εχουμε γινει φιλες μπορει να παρει οσες φραουλιτσες θελει:)

Καλο σ\κ!!!

George είπε...

Ευχαριστώ Candy's τετραδιάκι.
Όμορφα λόγια. Κοκκίνησα πάλι. Αααα και πες της φίλης σου (και δική μου επίσης) της Παιδίσκης ότι πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι οι ώριμες φράουλες είναι πιό ωραίες απο τις άγουρες.Άκου εκεί να θέλει να μου δώσει άγουρες!!!!
Καλό σ/κ και σε σένα.

candy's τετραδιάκι είπε...

Ναι!Μονο που οι αγουρες εχουν την γλυκεια αναμονη της ωριμοτητας:)

Ciaooo¨**

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Ωωωω! Ευχαριστούμε πολύ πολύ για το κειμενάκι... :)
(Αιχμηρό σε κάποια σημεία του...)

Candy, θα πάρουμε μαζί όλες τις φράουλες,
και θα πάμε μαζί στο καράβι της Αλκυόνης.
(εγώ βέβαια θα κουβαλήσω και τα παιχνίδια μου,
οπότε εσύ θα κουβαλήσεις λίγες περισσότερες!)

Έτσι θα είναι καλύτερα...!


Φιλάκιααα :)

George είπε...

Candy's τετραδιάκι
Πολύ καλή η επισήμανση, δυστυχώς μεγαλώνοντας το ξέχασα αυτό.

Παιδίσκη μου
Μου επιτρέπεις το "μου" καθώς σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο. με προβλημάτισες όμως με (Αιχμηρό σε κάποια σημεία του ..). Διαισθάνομαι οτι κάτι σε ενόχλησε. Κάνω λάθος; (e-mail).
Συγχνώμη αν έγινε άθελα μου.

Παιδίσκη ερωμένη είπε...

Δεν ενοχλούμαι έτσι εύκολα Γιώργο μου..

Μάκια..

Ελπίδα είπε...

Γιώργο σ΄ευχαριστώ πολύ για την τιμή, να με έχεις ανάμεσα στους φίλους σου. Δυστυχώς με πέτυχες στην δύση του μπλογκ (μέρες μετράει η σύνδεση)και στην πιο δύσκολη εποχή της ζωής μου, γενικά.
Σου εύχομαι με όλη μου την ψυχή Καλή συνέχεια και να μην ξαναζήσεις θλιμμένη εποχή. Φιλιά πολλά, Καλό βράδυ σε σένα και στην παρέα σου. Κάποιους τους ξέρω και τους άλλους θα τους επισκεφτώ να τους γνωρίσω.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Γιώργο με κάνεται και αισθάνομαι σαν την πιστή Πηνελόπη...βεβαια μην παραβλέπετε το γεγονός οτι ακόμα κι εκείνη είχε μεσα στο σπίτι της τόσους μνηστήρες λέτε να εμεινε τελικά πιστή?
Λέτε αν φανώ άπιστη (θα φταίει ο Ασκαρ βεβαιως γι αυτό) να το πώ ή να συμπεριφερθώ σαν μια σύγχρονη Πηνελόπη?
πάντως θεωρώ πολύ τιμητικό το σχόλιο σου!!

George είπε...

Παιδίσκη
Για άλλη μια φορά με γέλασε η διαίσθηση μου
Ελπίδα
Να είσαι καλά ότι και αν κάνεις.Πάντως ο χώρος σε χρειάζεται. Αξίζει να γνωρίσεις και όσους δεν ξέρεις. προλαβαίνεις.
Μαράκι
Μην μου το χαλάς. Μην γκρεμίζεις πρότυπα αιώνων. Πρέπει να υπάρχει το πρότυπο της Πηνελόπης γιατί αλλιώς καταρρέουν πολλά στοιχεία της κοινωνίας μας.

Ελπίδα είπε...

Γιώργο μου, αξίζει να γνωρίσω όλον τον κόσμο! Μακάρι να μπορούσα και να τους αγκαλιάσω, αλλά δεν γίνεται.Αυτό είπα κι εγώ. Ότι προλάβω να γράψω, όποιον γνωρίσω και όποιον μιλήσω και ποτέ δεν ξέρεις πως θα σκέφτεσαι στο μέλλον.
Με αφορμή το ποστ σου γνωρίζω τους φίλους σου. Αν είχες λίγκ θα με βοηθούσες περισσότερο. Να είσαι καλά Γιώργο, και πάλι.
Καλό βράδυ!

George είπε...

Υπάρχει λινγκ Ελπίδα. Καλή σου ημέρα.

nyctolouloudo είπε...

ψιτ, το μόνο που πέτυχες είναι ό,τι..λατρεύω τα λουλούδια!

Alexandra είπε...

george!
καλά λόγια μας λες. σ'ευχαριστούμε από την καρδιά μας... :)

George είπε...

Μεθυσμένα χρώματα
πέτυχα και το οτι γράφεις και συνταγές μαγειρικής :) Ελπίζω να πετύχω να δοκιμάσω και τις συνταγές. Καθότι είμαι και λίγο λιχούδης.

Αλεξάνδρα
Τα καλά λόγια τα λές εσύ Αλεξάνδρα.;-) Και εκτός αυτού έχεις και ωραίες σκέψεις.

Καπετάνισσα είπε...

Ρόδα τα λόγια σου, να πέσω πάνω να στριφογυρίζω!

Σ' ευχαριστώ από καρδιάς.
Είναι πολλαπλώς τιμητικό αυτό που κάνεις.

Μια αγκαλιά να μπορούσα...